134

Щирлиц

преди 2 години

Един премиер трябва да слага вратовръзка,иначе костюм без тази...подробност,показва неговото отношение към длъжността която заема,а и към народа му,т.е пренебрежително.

133

перко

преди 2 години

ДА СИ ОБИРАТ КРУШИТЕ И НОВИ ИЗБОРИ НА ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА, А НЕ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО С КОЙТО ДОЙДОХА НА ВЛАСТ!!! !

132

anonimen

преди 2 години

blizachi

131

Анонимен

преди 2 години

Да отиваме отново на изходно положение благодарение на др.РАДЕФ КОЙТО НИ НАТРЕСЕ КИРО и всички онези наивни душици които си мислеха ,че ще цъфтим! НО уви потъваме като ,,ВЕРА СУ,, И ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДОРИ И НАШИТЕ ДЕЦА,ЗАРАДИ ТЕЗИ ,,УБАВЦИ,,

130

анализатор

преди 2 години

Такааа... Нека сега леко да анализираме ситуацията. Нови избори неизбежни ли са? И кой ще ги спечели? Не можем да си играем на демокрация - това е сигурно! Искам всеки който иска нови избори да си отговори (сам, не на мене) на въпроса: Иска ли да живее в държава, или да стане като украинските бежанци? Тоест, да бъде принуден да бяга нанякъде? Ако му харесва, то добре, нека иска избори. И добре, дори да речем, че ГЕРБ спечелят. А откъде ще крадат? Баба Меркел се пенсионира вече...

129

Анонимен

преди 2 години

Чаргаря е получил провидение след като се е нашмъркал за пореден път

128

анализатор

преди 2 години

"Какви са пътищата пред управляващата коалиция и неизбежни ли са предсрочни избори?" Избежни са. Алтернатива няма! Едни нови избори със сигурност ще означават унищожаването на българската държава. След това, вероятно гражданска война не може да има (няма с кого да се бием), така че остава само да чакаме някой да ни окупира. Русия в момента не може да ни окупира защото е прекалено заета с Украйна.За после не знам...Но ще гладуваме. Със сигурност!

127

Щирлиц

преди 2 години

Техноимпекс................................България...................................................

126

До 140

преди 2 години

СЪВСЕМ ТОЧНО!

125

Никола Стефанов

преди 2 години

Неизбежни ли са новите избори? А дано. Че Кирчото и случайниците му за една година успяха да ни закопаят повече отколкото банкянския тиквун за 12. А това вече си е сериозно постижение.

124

Нови избори ли!

преди 2 години

Новите избори могат да донесат промени в управлението на държавата единствено след края на войната в Украйна, когато путинистките и етническите партии бъдат поставени извън закона , а главатарите им бъдат осъдени като национални предатели. А ако приятелят на Путин, Бойко Борисов си въобразява, че отново ще участва в избори, та да продължи с контролираната от Кремъл псевдо-демокрация у нас, жестоко се лъже. Заради Сръбски поток и липсата на газова връзка с Гърция, мястото на Борисов е в затвора.

123

Юнакът

преди 2 години

Едната глава падна. Останаха още три.

122

Анонимен

преди 2 години

Бойко каза, че войната е на прага! С МАНИПУЛАЦИЯ НА РАДЕВ ВЗЕМАХА ВЛАСТТА И СЕГА РАДЕВ МЪЛЧИ !ОТГОВОРИ!ЗАЩО СЛАВИ ИЗЛЕЗЕ ПРЕДИ ДА СЕ УДАВИТЕ!КОРАБА ВЕРА СУ Е ОБРАЗА НА БЪЛГАПИЯ!ПРОВАЛ И ПОВСЕМЕСТНА КОРУПЦИЯ! НАЗНАЧИХА И КОМШИИТЕ СИ НА ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ

121

Майдан

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо - на въжето. Труповете да се занесат в американското посолство и Мустафата да прави каквото реши после с тях. Може да им издигне паметник до паметника на тези, които бомбардираха София и убиха 3000 цивилни българи

120

Възмездието иде

преди 2 години

Зайчета, притихнали в шубрака,шумолят с ушички,мравки пъплят към мравуняк,прилепи уплашени цвъртят! Небето-мрачно,светкавици трещят,гръм по Киря и Кокоря ще удари! Гащите напълниха,акат акат от страх..възмездие Народно се задава,инфлацията галопира,народът изнемогва,лопати и тояги грабва,към МС се насочва,среща с Киря и Кокоря иска..

119

Подмяна, йееееее

преди 2 години

Хак да ви е на всички дето рИвахте кат гладен *** пред кебапчийница за некъдърниците от продължаваме подмяната. Нали искахте промяна (подмяна) бе, кауни празни? И кво направихте бе, калтаци? За толкова време една дупка на пътя не оправихте. Седнали държава да управляват. Народа ще реве за Бойко.

118

обективен

преди 2 години

Бат Бойко е оседлал белия кон и идва да ви арестува,бегом за Канада.

117

Анонимен

преди 2 години

Не купувайте торти! Канадска билка за импотентност има там! Пълен бойкот на тортаджийте!!!

116

Анонимен

преди 2 години

А г-н Зеленски знае ли, че приятелчето му я закъсва? Като разбере, такива майни ще тегли от монитора, бедна ви е фантазията просто!

115

ХА

преди 2 години

До 113 , ти си ненормален бре човек. В ерата на високите технологии ти бленуваш за въоръжение и аграрстване. Пълен смях.