779

Истукан

преди 1 година

Окрадоха всичко, видяха, че няма повече пари и хайде да си ходим. Крадците като откраднат нещо и бягат, за да не ги хванат. Същото е и с ИТН.

778

Слави Номер1

преди 1 година

До Един от Юг:Извинявам се, че неволно ти цъкнах плюсче. От сърце ти давам хиляди минуса! Слави е най-достойната личност в България и аз се гордея с всяка негова постъпка. Единственият, който за пореден път доказа, че не най-важното за него е властта, а честта, морала, достойнството, принципите, които има..И най-вече родината и народа, за които винаги е бил отдаден и загрижен. Горда съм, че има човек и българин като Слави Трифонов.Завинаги с ИТН!

777

Един от Юг

преди 1 година

СтаниСлавчо, вземи се скрий някъде и спри с простотиите че да свърши и нашта агония ве!

776

Анонимен

преди 1 година

Слави, не го давай тежко, дотук бяхте вие с духовата музика. Херо Мустафа вече я замениха с нов посланик.Двамата харвардски възпитаници също ще си отидат. Оттук нещата ще се задвижат на по-високо ниво, така че в скоро време и ББ ще се окаже непотребен.Доган навреме се оттегли от политиката. Й.Цонев и той до една година ще се пенсионира/ ще го пенсионират.Това Нинова, Гьоков, Иванов и т.н. от другите партии - на скрап.И това няма да е само в Бг. И от върховете на ЕС хора ще хвърчат.Некадърен ЕС

775

Смешковци

преди 1 година

Много се уплашиха Б. Рашков да не стане шеф на КПКОНПИ. Всички завиха на умряло, защото бай Ставри ги чака. Но, иде Видов ден - ще им приседне кражбата и далаверата.

774

Анонимен

преди 1 година

ИТН изигра ролята на маша на ДПС. Дотук беше политиканството на тази псевдопартия. Предполагам, че от ИТН се убедиха, че от чалгари политици не става. Свършиха си работата, изиграха си ролята и колкото по-бързо се забрави за тях,толкова по-добре.Същото е в сила и за ББ.Той е спирачката на ГЕРБ и младите хора от тази партия трябва най-после да проумеят, че се забавиха със смяната на своя водач.Времето им отмина - на Меркел, на ББ, Доган, на танте Урсула, Манфред Вебер, на Борел и др.

773

Анонимен

преди 1 година

Какъвто е народа такива са му и политиците.

772

ПроСоТо

преди 1 година

понеже още го държат тоя на първа страница,да ви обърна внимание:..-Вижте какво казва тоялешпер:- "СЛАГАМ край на агонията"!?!?!...ТОЙ,ЧАЛГАРЯ,слагал край?!..Ама кой си ти бе?..-Хитлер,Сталин,Мусолини,..?..Кой.?.-НИКОЙ!..Дори и президента не би използвал такива НАГЛИ изявления !...Тоя с камъни трябва да го подгонятовцете,които го набутаха в парламента !

771

П.К.

преди 1 година

С това си изказване и с решителното си действие, Трифонов разобличи двойната игра, предателството и подигравката на тези, които със думите, със делата си НАРУШИХА КЛЕТВАТА, КОЯТО ДАДОХА ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Всичко това никой не може да отрече. И това дамгосва с нагорещена стомана всички тях, до края на жизненият им път.

770

Анонимен

преди 1 година

време беше тея циркаджии да си ходят, оставак на ПП !

769

Анонимен

преди 1 година

1000 мнения за едно нищожество... само в Банту-стан.

768

акуд

преди 1 година

ясно беше. че инт работят за ДПС & ГЕРБ

767

Слави Номер1

преди 1 година

Напълно подкрепям всяко начинание на Слави. Изтегля се с достойнство, защото не е съгласен с народното предателство. Слави е най-достойният и истински човек в България. Винаги себе си и никога жаден за власт. Завинаги пълна подкрепа за ИТН! Винаги бих ги подкрепила, колкото пъти е необходимо. Слави, обичам те! Горда съм, че има хора като теб!

766

дедо Ташунко

преди 1 година

един чалгаджия в политиката по-малко.

765

Анонимен

преди 1 година

А Бойко пуши пура за над 2000 лв.

764

Анонимен

преди 1 година

Барман!!!

763

Анонимен

преди 1 година

Слави пие уиски,което в заведение 50 мл.струва над 250 лв.

762

Анонимен

преди 1 година

За Слави,Косатдинов и Бойко важи една стара поговорка:Пази Боже сляпо да не прогледа!Как един пожарникар ще има июоти за милиони? Как един Юрист консулт ще има голяма къща и кома за 40 хиляди евро?Как един шоумен ще иам толкова много пари ,имоти,личан охрана от години и още какво ли не? И после Македония е виновна.Вие унищожавате една държава слепци продажнижи.

761

Анонимен

преди 1 година

Македоноя Ви е виновна за всичко. Хай сиктир бре.Слави каби,че се страхуваш да не ти отнемат имотите или парите.Как ще докажеш парите,които притежаваш? Дали са милиони или милярд е въпрос на време да се види.

760

Кой може да води?

преди 1 година

ИТН карат по тъчлинията след като миналото лято много бързо се изгавриха (Пацо Шнорхела?) и веднага им падна рейтинга. Всички останали вече се провалиха като активно управляващи в едно или друго правителство. Има ли някой който да може да води България, не само да краде докато е на власт и после да критикува като падне? Аз не виждам. Остана ли нормален човек в България, който не е бил подлъган от тази или онази партия?