47

КОЙТО ВЕРВА НА РУСИЯ

преди 2 години

...МОЖЕ ДА ХОДИ БОС И ДО КАРЛУКОВО --ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ДУШАТА И БОЛКИТЕ СИ....ХА,ХА,ХАААААААААААААА.....

46

КОЙТО ВЕРВА НА РУСИЯ

преди 2 години

...ИМА СЕРИОЗНО МОЗЪЧНО УВРЕЖДАНЕ...ХА,ХА,ХААААААААА

45

Колко изнася Украйна

преди 2 години

800 милиона тона пшеница се произвеждат годишно в света, а Украйна произвежда 20 милиона тона, от които може да изнесе около 5 или 6 милиона т.е. около 2% от общото световно производства. Да се разправя, че от Украйна зависи изхранването на света е съвсем несериозно. ....................................................................................... Нека изнесат. Русия и Турция им гарантират коридор за корабите. Какво им трябва още? Русофобската пропаганда да продължава - това им трябва.

44

Лъжец е Зеленски

преди 2 години

И в западните медии с готовност цитират лъжите му, а когато се разбере истината "забравят" да ги опровергаят. Последната му л'ъжа, която не беше опровергана: че от руски обстрел е била запалена дървена църква (на руски я наричат лавра) до Светогорск. И този нахален л'ъжец чак предлагаше да изключат Русия от Юнеско за това. А вече има показания на местни жители, че отстъпващите оттам украински силоваци са стреляли по купола със запалителни боеприпаси, и даже не позволили на местните да гасят.

43

Часовника

преди 2 години

Кой казва,че бандитите нямат сърце ?!Ами ето руските съвременни фашисти могат да бъдат и "добрички " -сега са решили по измамен начин "загрижено " да се сдобият със зърното на Украйна.Интересното е,че все още се намират личности,които да вярват в думите на отявлени лъжци?!

42

Алекс

преди 2 години

Гаранциите на доказан лъжец не струват.

41

Бай Дрън

преди 2 години

Е няма ли кой да им каже на тия африканци като няма хляб да ядат пасти? Стига с това жито. Давайте малко на диета, ***, че на такива приличате всички на Запад, включително аз.

40

Феникс кутия

преди 2 години

Сделките с чобани винаги излизат грешни.

39

Дабе

преди 2 години

На тия въобще вярва ли им някой ?! Дори техните знаят, че лъжат !

38

Анонимен

преди 2 години

Нато нищо не може да гарантира освен сигурна война. Справка Украйна.

37

Анонимен

преди 2 години

Вие ако ще нападате ще биете ли тъпани. Русия колко писма писа колко пъти търси диалог но получи високомерие. Какви натовски кораби бълнуваш предател си ти.

36

Анонимен

преди 2 години

Русия нищо не може да гарантира. Колко време лъга нагло че няма да напада Украйна и накрая я нападна. Само НАТО може да гарантира безопасност на корабите със зърно в Чирно мжре.

35

Анонимен

преди 2 години

Колкото гарантираха независимостта и цялоста на държавата Украйна,ще викат и ще се оправдават,че другия гарант не спазил гаранцията,ама пред кого пред тях,къде е арбитъра-нотариуса за това решение с прехвърляне на имущество срещу какво съответстващо решение или ООН над тях заверило документа за разглеждане и в присъствствието на официално лице Председателя разписал се за това решение.

34

Ако Украйна

преди 2 години

Ако Украйна разминира пристанищата, ама не иска.

33

Анонимен

преди 2 години

Путин големи ла*на из*ра в Украйна! Помете хамбарите, сега дава зелен коридор! Дръжте крадеца!

32

Митров

преди 2 години

Абе има ли ненормални да се возят на колата на руснаците - всяка тяхна дума може по 300 пъти да се преобръща,така приказваха и че няма да нападат Украйна,а който сега им даде в ръце украинското зърно ще бъде най-големият ***,защото по този начин руснаците искат да сложат ръка на зърното на украинците по легален начин - уж да помагат ?! Те разгромиха държавата,окрадаха де що има,избиха и прокудиха населени ето й а сега да помагат за зърното ?!?! Кумчо Вълчо да пази агнетата от ... зайците ?!

31

Анонимен

преди 2 години

Житото от България го изнасят мутрите и после внасят калпаво за хляба на българите. Украйна няма ли мутри да изнесат реколтата. Каква гаранция за мутри. Тех не им требе гаранция франция

30

?!?

преди 2 години

Гладът срещу руски лъжи. Да видим кой ще победи

29

Анонимен

преди 2 години

Гаранции от ***?! Хахаха

28

Анонимен

преди 2 години

Едни злобни и глупави и необразовани хора се навъдиха в България особено след 2000 год. От една страна ме е жал за тях, но и се срамувам заради тях. От къде се взе толкова злоба например в коментарите.