61

Анонимен

преди 2 години

Тая вещица я сложиха с измама и с някакви 9 гласа, завзе Европа и наложи феминизма!!! Какви квоти, какви пет лева, жените освен за разплод за нищо друго не стават. Щели шефки на големи фирми да стават!?! Де юмруци де! "Добрата жена феминистка е мъртвата жена феминистка!" Чест прави на "Боко Харам, така трябва да се отнасят мъжете към самозабравилите се жени. А, и талибаните дават пример, как трябва мъжете да се отнасяг към жените. Много ги заобичах тези талибани, истински мъже, а не ***!

60

(-_-)

преди 2 години

За тия неща не би трябвало да има квоти, ами критериите да са способност, надеждност и умения.. Кадърни да са хората, без значение от кой пол са.. Щото после ще искат и квоти за трансджендъри и прочие 72 пола хахах

59

ссср

преди 2 години

Аман от комунизъм

58

Миньор на въглища

преди 2 години

А за въглищните мини каква е квотата ? Че тука сме само коч компания .... Увеличете и нашата квота, не бъдете лоши. Знаете ли колко жени чакат на опашка пред входа на мината с молби за работа .....

57

Мухаха

преди 2 години

Нема да са плашите .... Туй с квотата за жените е само началото ... После идва квотата за третополови... квотата за араби... квотта за вегани... квотата за черрни... квотата за осакатени физически и психически ... Докато във фирмата в която работите не остане САМО ЕДИН бял и хетеросексиален работник..... ВИЕ . И тъй като са назначени по квота а вие не сте,познайте кой ще опъва каиша от сутрин до вечер. Та дори и ще искате и извънредни часове защото уволнят ли ви другите компании и те имт квоти.

56

Анонимен

преди 2 години

Понякога, само понякога, когато еврочиновниците приемат поредната си изцепкаа, си мисля как предпочитам да живея в путинова Русия, отколкото в тази безумна организация ЕС. Лудото човече поне отстоява традиционните семейни и християнски ценности. ЕС постепенно се превръща в нещо страшно, което ще рухне от собствената си глупост и вървене против човешката природа. И не, не съм против жените - против всяка форма на дискриминация съм. А квотата за нещо е дискриминация.

55

До51

преди 2 години

Когато правилата са точни и честни, няма дискриминация!

54

Нео

преди 2 години

Тоя театър вече е игран у нас. Точно квотите са признак на дискриминация. Пренебрегва се принципът на по-кадърния! Да въведат квоти за тези до 25 години, за над 50 години, за цветнокожи, за гейове, за инвалиди, болни от СПИН, за бременни, ... Това не е либерален модел, а либерастия!

53

Анонимен

преди 2 години

*** управление, олигофренски закони

52

Анонимен

преди 2 години

А квота за тези дето леят тухли? Там мъжете са 99%. Или равенснво трябва да има само в хубавите професии?

51

рибока

преди 2 години

Не са предвидили места за третия пол,както и за такива,които се имат като марсианци,за рептили,а преди година гледах една снимка на един,който се имаше за дявол и си беше напомпал ботокс,за да се оформят малки рогца на тиквата му.Ами ако в някоя област жените са 90% за мъжете няма ли да има квота?Отделно,че това са частни компании.Още не са ли определили каква да е максималната разлика между съпрузите и колко пъти да правят кекс?

50

Анонимен

преди 2 години

Няма как иначе да се спре дискриминацията на квалифицирани и компетентни жени, които не са допусксни до разеитие в кариерата, само заради пола им. Началото ще е механично, докато стигмите и предрасъдъците отстъпят.

49

Анонимен

преди 2 години

Значи ако за даден ръководен пост кандидатстват мъж и жена с еднаква компетентност, мъжът по презумпция автоматично губи, ако квотата за жени не е запълнена. По-чиста доскриминация по полов признак от това здраве му кажи. Силно се надявам съдилищата да бъдат залети от дела за дискриминация, заведени от мъже.

48

Анонимен

преди 2 години

Значи, за да си директор не трябва да си най-добрият за поста, а трябва да си с цициии и квота

47

Анонимен

преди 2 години

Квота за тия с опрашените задни бузки няма ли? А останалите 30 пола кога? ***, сър

46

BBB

преди 2 години

Не ми пука във фирмата за която работя дали ще има 10, 50 или 90% жени на ръководна позиция. Важното е фирмата да е ръководена добре и да създава добър продукт/услуга.Вкарването на подобна квота може да доведе само и единствено до некадърници на власт и съсипан бизнес.

45

Анонимен

преди 2 години

Ехее, ами да сложат квота за жени в мините, при тираджиите и домашните майстори. Там жени се търсят под дърво и камък. Квоти за директорски постове и баб знае да иска. Така всяка жена, независимо от квалификацията си, може да кандидатства за директор на фирмата и ако и кажат, че не става, защото е некомпетентна за поста - ще ги съди за дискриминация. Нищо против жените, обожавам ги, но просто така не става. Вместо да се гледа компетентноста на даден човек, ще започнем да гледаме пола му.

44

Анонимен

преди 2 години

лаинен докъде докара европа до дъното

43

Анонимен

преди 2 години

защо трябва да има жени а не можещи без значение на пол? утре ще вкарат квота че трябвад а има 20% гейове във всяка фирма, шах и мат. Който е умен ще бяга далеч от ЕС ценностите, далеч

42

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Хейсаюза е едно недоносче.За 10 години, един кабел едва наложиха. Сега пък това.