11

Анонимен

преди 1 година

Aз очаквах да чета агромисли с калиев сулфат, а то систърсайънс.

10

До 2

преди 1 година

Амониевата селитра е главно азот, който се слага в началото след разсаждане на доматите. Помага за вкореняване и листната маса но до там. Също предозирането с азот има точно обратния ефект.

9

Анонимен

преди 1 година

Черупките са градска легенда. Спрете да пишете глупости.

8

алооо

преди 1 година

а черупки от яйца от птеродактил стават ли че ми се намират такива?

7

Егати

преди 1 година

С подобни некомпетентни писаници само спомагате някой решил да си засади разсад от домати или какви да е зеленчуци да прави нищо и да чака да получи нещо. Е, може случайно да успее, но то ще е случайно. Не се хабете да четете и в препратката-само алабализми.Има в ютуб клипове,които ще са доста по-полезни за тези, които биха опитали да си отгледат сами зеленчуци. Не е сложно, но стига да правите нещата правилно и с желание. Дори и като хоби.

6

Анонимен

преди 1 година

Пробвал съм с лна. Няма ефект . Спряха да купуват. Ама с пкня става. Проверено . Всичко продадохме . Със спринцовка се инжектират. Може всеки да пробва.

5

Анонимен

преди 1 година

А аз върху тях, после ги позабърсвам леко и директно на пазара. Софиянци се скъсват да купуват, ядат ги направо от сергията, без да ги мият.

4

Красимир Тотев

преди 1 година

Аз от години ги препикaвaм . Казами го един колега търговец . Преди да ги изнеса на пазара. За няколко часа почервеняват. Бера ги зелени.

3

кубанская столица

преди 1 година

Правилно! Това е най-важня тема сега з аБългария. И не само за България. Вие издигнатахте тема: сега трябва да се храня с местни продукти: ГЪРцКИ САЛАТ ( ГРЕЧЕСКИЙ САЛАТ) C помидори (домати), огурци, турски салат, ФЕТА!!!! (българ. брынза). И разбира се с добра бутилка (е най-важно) на българско вино. Аз вспоменя "Слънчев бряг" има ли още? Ако аз пътува за България да пробва българско вино, то щяше да бъда золотое вино

2

Нитратоф

преди 1 година

С амониева селитра

1

Анонимен

преди 1 година

С конска пикня.