34

ББ

преди 1 година

този не изнася ли информация за която е подписал Декларация,че няма да прави...ало Гешев къде си???или ти е аверче???Вреди на България,на Националната ни сигурност!!!найстина ще ни принудите да излезем и раздадем Справедливост и да се погрижим за животите и бъдещето на децата си...минаха се всякакви граници!!!Братя застрашават животите на децата ни...недопустимо...само и само да могат да ни крадат!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Помагаме на Полша да помага на Украйна.

32

Анонимен

преди 1 година

Обикновена схема. Удрят някого, той започва да топи около себе си!

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - От Полша ли ще си търсим парите? - ___ - ти ли движиш стоката? Не си ли взел още мангизите?

30

МОЛОДЕЦ СУКА

преди 1 година

МАЛКО СА САМО "АЗОВ-ДОНБАСКИЯ КЛОН" ГИ ГЪРМАТ ЗА СЕДМИЦА.....ДА СЕ ДИГАТ ДО 2 МЛРД......

29

Анонимен

преди 1 година

От Полша ли ще си търсим парите?

28

Анонимен

преди 1 година

Далаверите на нашите му н чо вци са проза. Краварите правят истински фурор. Наскоро одобриха поредена сума от 40 млрд помощ за Украйна, а всъшност вадят от складовете бракуваното желязо и го пращат на фронта. То е почти негодно за употреба, последно им бяха пратили някакви гаубици от виетнамската война, които прегряват бързо и се пръскат, отдавна изхвърлени от въоръжение. Тия милярди както се сещате отиват по частни сметки и след войната ще има нови милиардери от пентагона.

27

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА! ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ? НЕ ЖЕЛАЯ ДА ИЗНАСЯМ ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА

26

ПроСоТо

преди 1 година

иначе :-Забелязахте ли кой е "Изпълнителен директор" на БКК,която е собственик на "Кинтекс" ?..ГОСПОЖА Митова!!!!?????....От кога жените започнаха да разбират от оръжия,боеприпаси,бомби,ракети,щикове,копия, ...лъкова и стрели? Нема ли да доживеем поне на някоя "позиция" да нема ФИГУРАНТ,а специалист,който си разбира от работата ?

25

другаря Калашников

преди 1 година

Преди войната в Украйна оръжейния завод Арсенал в Казанлък беше пуснал работниците си поради липса на работа в неплатен отпуск. Сега от 2 месеца насам се търсят над 300 човека за назначаване и завода пращи по шевовете от работа. *** е комунистическа лъжкиня, знае всичко, но лъже без да й мигне окото, също като Кирчо.

24

ПроСоТо

преди 1 година

До анонимен...не се пали много!..Първо не е "държавна тайна" и второ,на "простотонаселение" изобщо не му дреме на кого продаваме оръжие,защото то / "населението"/ си има други проблеми..Всички тия истории с "продаваме-нема да продаваме" и "ремонтите" на украинска техника,са ЦИРКОВЕ !..."Ръководните фактори" си мислят,че като създават МЪГЛА и ще продължат напред без да им лъсватзадниците..

23

Малииии

преди 1 година

Да се продава колкото се може повече и това директно, това зло рашисти трябва да бъде изгонено от една свободна и суверена страна Украйна

22

Аз

преди 1 година

Питайте Нина Копейкина, тя знае че нищо не сме изнесли, хахаха

21

анонимен

преди 1 година

Това не е ли изнасяне на държавна тайна и не е ли подсъдно ? Този като вече не е директор как разбра това и колко е верно ? На п:росто население сега точно това трябваше да се изнесе без да се докаже с документи, то и без това не може да мисли днес миксер създаде напрежение умишлено за да се манипулират празните кратуни и виждаме тук веднага изплуваха шамандурите за да покажат нивото на глупостта !

20

Анонимен

преди 1 година

Това че всички оръжейни производители печелят като луди сега е ясно. Но този човек с кой акъл ги говори тия неща. Ще бъде ли много щастлив ако той и семейството му трябва да се крият по бомбоубежища ако Русия реши да отмъщава? Кому е нужно всичко това? Ясно е, че всички продават и подаряват оръжия на Украйна, иначе тая война да е свършила отдавна. Но няма нужда зорлем да ни вкарва във войната, за да си защити местенцето и да си отмъсти на управляващите.

19

Абе вие и'д

преди 1 година

ли сте ? Нали не искате да сте бедни, защо пречите и не искате да продаваме оръжие, от война най-много се печели, ние гибони ли сме, че да пропуснем да спечелим ? В Афганистан, в Камбоджа, във Виетнам и още където и да се сетите спечелиха и Русия и САЩ на нас сега се е паднало да печелим и пак ли ще се скрием под моста както когато Бог е раздавал акъл ние под моста скрити ??? Затова и сме бедни, защото нямаме акъл, дори и да се засрамим от прростотията си !

18

Анонимен

преди 1 година

Значи госпожа лъжа пак ни излъга?

17

Анонимен

преди 1 година

Михайлов е за затвор. Даже да знае не му е работа да го изнася публично! Това е умишлено действие против националния интерес и се наказва много строго според закона. На практика Михайлов е работил за Русия, не за България.

16

Анонимен

преди 1 година

Ако това е вярно Киро Простото трябва да влезе в затвора незабавно

15

Оръжието е

преди 1 година

продадено на Полша, а Полша какво прави с него дарява ли го продава ли го не ни интересува, България произвежда оръжие за да печели, не за музеи, всички производители на оръжие произвеждат за да печелят, от война печелят всички, и Русия и САЩ са снабдявали с оръжие държави които воюват като и на двете са им продавали ! Какво лошо има България да печели стотици милиони, вие българи ли сте или чуждопоклонници загърбили родината си ? И директно да продаваме на Украйна какво е лошото, нали печелим ?