8

Анонимен

преди 2 години

да използваш ЗАПЛАШИТЕЛНА РИТОРИКА срещу СУВЕРЕННА страна макар и член на ЕС , точно когато си повел ВОЙНА срещу Русия ----- На Поляците русофобията е безплатна, за това Урсула си позволява това което прави .... Ама ако не бяха Поляците а Унгарците да речем - риториката щеше да е друга ...

7

Бай Дрън

преди 2 години

А така! Докато Македония не изпълни условията на България, никакви пари и никакъв ЕС. Както навремето във военния устав пишеше, че стария войник е над новобранеца, така и днес България е над Македония и никакъв ЕС, докато не направи сапунката както трябва.

6

Анонимен

преди 2 години

На Вас фашагите май много Ви се услади да нареждате на всекли какво и как да го прави в собствената си държава ?! Ама Урсуло - Този ЕС да не ти е бащиния ?!

5

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си НАГЪЛ , ЗЛОБЕН и ПР-СТ , за да използваш ЗАПЛАШИТЕЛНА РИТОРИКА срещу СУВЕРЕННА страна макар и член на ЕС , точно когато си повел ВОЙНА срещу Русия и се молиш на всякакава помощ от страните членки - Така ли функционира "демокрацията" в ЕС - ДИКТАТУРА и ЗАПЛАШИТЕЛЕН ТОН от "ГОСПОДАРИТЕ " ?! ЗАПЛАШВАТЕ Унгария , България а сега и Полша - НЕ ПРЕКАЛЯВАТЕ Ли ?! Мога да разбера настройката на ВСЕКИ който е ПРОТИВ ЕС , защото проблема май не е само в Украина ?!

4

Стамат

преди 2 години

Гледам го това "нещо" на снимката и ми се повдига и допоръща.То бива злоба в погледа,ама тая е егати противягата.Ай скитир!

3

Никола Стефанов

преди 2 години

При така поставени условия, чудя се дали поляците няма да решат, че един Полекзит ще е за предпочитане.

2

Анонимен

преди 2 години

Тримата либерали са още по-голямо прокляние за Европа от гинеколожката урсула...

1

Анонимен

преди 2 години

Щом на една доста развита страна като Полша поставят такива условия за отпускане на пари за възстановяване, представете си какво и КОГА България ще получи от ЕС! Нищо и никога. Българската корупция в съда явно е безнадеждна, щом на нас никой не ни поставя даже условия...