5

Pepe

преди 1 година

Много от IT хората наистина са си повярвали, че са повече от всички останали. Повече във всяко едно отношение. Говорят високопарно и снизходително за склада джип, барман и пр. Истината е, че всеки, който работи е важен...Слава богу, заплатата ми е като на програмист, имам и други приходи, но никога не съм си позволявал да се взема много на сериозно. Иначе статията генерално е добра.

4

дедо Ташунко

преди 1 година

повечето такива специалисти са с коне с капаци, дори една филия хляб без машина не могат да си отрежат.

3

Цаца

преди 1 година

Пак некъв ИТ играч, а аз си мислех, че ще даде съвет как фабрика за нещо да направим, а то пак старт-ъпи и други безполезни неща.Сега токът като поскъпне май ще гасим и компютрите

2

до 1

преди 1 година

Забавен си. Особено забавни сте всичките бачкатори из складовете да давате акъл на разни екзекютиви, които освен че имат акции от компанията в която работят, взимат и процент от ревенюто. А най-забавни са ми разни подобни, които плюят ИТ хората как били роби. Нищо, че и те са на процент от ревенюто и взимат месечно, колкото някои без никакъв акъл за 2 години. Човек се учи от успелите. Не ги плюе. Ако ги плюеш, цял живот ще си аутсайдер с 2к заплата.

1

Гико

преди 1 година

какви ми дава акъл. Като е голям ментор, няма да работи за някой а за себе си. Аре да не ми дават акъл някакви псевдо хора които не съм чувал/!!!!!!!!!