9

бивш граничар

преди 1 година

Кви командировки кви пет лева затова ли закриха унищожиха и сринаха със земята граничните застави Създадоха гранична полиция и днес да плащат командировъчни за сметка на наборните граничари и онези командири които без почивки бддяха на граничната застава Там съ здаваха семейства и исъпругите и м докат дойде линека от най близкия на над 50км населен пункт с разбит път Напъ д за среща с линейката раждаха в каруцата Днес това се забрави и нямаше протести .

8

Служител

преди 1 година

Никакви командировки не се плащат. Това е долна лъжа!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Много изхарчени пари от МВР , а какъв е ефектът от това?Връщат ли се хванатите емигранти на съответните турски или гръцки власти официално или се напъждат за да влезнат пак в България от друго место.

6

карачанаков

преди 1 година

НАЗДРАВЕ РАШКОВ,къде се изгуби ве,колко скучни са дните ни без теб. Кви командировки им плащаш ве ,налей им по една чаша и ...малко да ги поразредиш,то гледаш роднина - полицай,роднина полицай

5

Пич

преди 1 година

Тези числа в какъв контекст ми ги показвате? По принцип не трябва да охраняваме границите си? Гранични войски щяха да излизат по-евтино? Или според журналиста е по-добре да храним "бежанци"?

4

Анонимен

преди 1 година

Рашков, щеше да показваш едни доказателства???? Какво стана??? Или май нямаш такива???Я, по добре ни кажи как се сдоби с 19 имота, като си работил само държавна работа???

3

Анонимен

преди 1 година

Още ли ги командировате в хотела на Валери Симеонов ?

2

рашка_чибурашка

преди 1 година

Бре, чашкоФ бил жив ... комунистическият милиционер нещо се загуби напоследък, фейковете му вече напълно извитряха и дадоха фира, особено след знаковият арест на ББ, който показа цялата несъстоятелност и липсата на какъвто и да е професионализъм на тези от Хунтата на Черепа и фигуранта ... !!!

1

Анонимен

преди 1 година

А колко от тези пари са отишли в джобовете на самите полицай? Колко от самите тях са решили да извиват ръцете на хотелите и да свалят цената, за да може алчните им г ъ з ове да живеят на гърба на хората с честен труд. Аз знам Всички.... И това ако е полиция... ОСТАВКА