7

Анонимен

преди 1 година

пак ли няма да завършат този злополучен газов интерконектор с Гърция?! Голяма картелна съпротива се оказва еи-й!

6

Анонимен

преди 1 година

Когато престанем да обсъждаме, каквито и да били връзки с Русия,тогава ще се отлепим от дъното!

5

Анонимен

преди 1 година

До До 2 и 4 Ако знаеше, че цитатите ти съдържат вътрешни противоречия нямаше да ми ги копи-пействаш тук. Не разбрахте ли, че всички виждат пълзящия популизъм в стил Копейкин? Вижда се и кого обслужва. Достатъчно е само да прочета позоваването на "хората" и става ясно, че се говорят приказки за обслужване на руските опорки. "Хората" са представени в съответните организации от такива като Мариани. Ако той не представлява "хората", които са го избрали, да си подава оставката.

4

До 2 и 4

преди 1 година

Санкциите не са съгласувани с жителите на страни от ЕС, каза евродепутa Тиери Мариани. "Солидарността с украинския народ не трябва да засенчва нашата собствена реалност. Вие излагате (ЕС) на сериозен риск, като се поддавате на капризите на украинския президент, който вече изнася лекции на Париж и Берлин". Външната политика и политиката на сигурност на ЕС днес може да се опише с едно изречение: Ние станахме 51-ият щат на САЩ, но без право на глас, каза хърватският евродепутат Мислав Колакушич

3

Анонимен

преди 1 година

Вече сме Руски и Турски ботуши

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 Руските интерпретации на ставащото в западните държави ги знаем. Това само показва, че някои от вас все още сте под влиянието на руснаците, тъй че не е чудно, че давате такива "предложения". Дори и да е иронично, показва начин на мислене. Тежко налседство имате.

1

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Ами, вече не сме напълно под руски ботуш, тъй че нещата стават малко по-различно отколкото си свикнал.