38

Прожектор

преди 1 година

"Пеачот тргна по хероските стапки на Стив Наумов"-Тодор Чепреганов, директор на институт по национална история. Да палиш дом с мотива, че носел името на лидера на ВМРО - поборник за независима македонска държава ?И да характеризираш подобен вандалски акт като "антифашистички патриотизъм"?Господи, каква морална деградация ? Каква трагедия ?

37

Анонимен

преди 1 година

Ако не го вкарате в панделата, значи нищо не сте направили. Признал си е човека, трябва да лежи в затвора, пък ако ще и брат му да е папата.

36

Анонимен

преди 1 година

До 46 комунист македонистСамо да поясня че комунизма и фашизма са определени от ЕС като едно и също и двете са античовешки и са осъдени като престъпни!А това че в РСМ комунизма е на почит и всичките му догми се спазват все още е големия проблем.Комунизма докара в Скопие македонизма ,а хиляди българи които отказаха да станат лъжливи македонци бяха убити,разселени и тормозени. А Михайлов до края на живота си живя в Италия, отказа да посети помакедончена и комунистическа Македония и никой някога

35

Прожектор

преди 1 година

Мнозинството македонци в мрежата сега обявяват подпалвача за "национален герой" ! А изтече и още една любопитна подробност. Подпалвачът е брат на високопоставено лице от македонските служби.

34

баба мара

преди 1 година

чалгарчето 7 години се е мотало в сащ не е успяло в нищо сега се връща да изпълнипровокацията да подпали вратата толкова наивно и глупаво просто някои не искамаакедония да влезе в ес без референдум

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 А на теб умнико, кой ти каза, че Румъния и Турция искат да воюват с България? Това нова сръбска опорка ли е?

32

Анонимен

преди 1 година

За тези македонисти които се упражняват с името на Ванчо Михайлов да поясня:Ванчо е роден в област Македония, ръководител на ВМРО,българин,борил се срещу сърбите окупирали Македония и срещу зверствата които те извършвали върху местното българско население, наказвал всеки българин който им помагал,враг на македонизма налаган от комунстите. Негови са думите "Македония без българи ,огън да е гори".Михайлов е борец за истината в Македония и защита на българското население там. Така че му дължим дъл

31

Анонимен

преди 1 година

Киро като канадец осъзна вече на какво са способни макетата, даде назад преговорите им за ЕС :)) Те дори от ЕС вече ни разбират проблема с тех за историята която си крадат от нас, както и омразата им към нас :)

30

Анонимен

преди 1 година

Всъщност като си дадем всички оръжия както предлага доц.Баджаков ще имаме за защита само баджаци и ние ще сме на мястото на Украйна в сценария и ще просим оръжия...

29

Анонимен

преди 1 година

В сценария ние ще сме Русия,а Македония ще реве за оръжия...По телеграм ще ни викат "буларофашистите"...

28

ВАН ДЕР ЛАМБЕ

преди 1 година

Сакам да сум голема работа и сите за мене да пишуват и потоа многу концерти ке имам и голем патриот ке ме сметат. Ке бидам големиот македонец ВАН ДЕР ЛАМБЕ /другиот Георге Димотров/

27

До 34

преди 1 година

Сценарият е ясен- братоубийствен. И тогава няма да има значение кой-кого.

26

Анонимен

преди 1 година

Може да не е Александровска, а СБАЛАГ Майчин дом да стане "д-р Менгеле" и с кеф да ходят да раждат там.А НДК може да си го прекръстиме на "Мартин Борман".Така и така си имаме културен център на името на хитлерист и в същия дух да продължим.

25

Анонимен

преди 1 година

Искат да ни вкарат в сценарий, подобен на този в Украйна. -----///------- Сериозно? :)))) А кой ще бъде в ролята на Украйна и кой ще играе Просията?

24

101

преди 1 година

Спонсора на враждата се нарича другаря Путин

23

Анонимен

преди 1 година

Откриването на Културен център с името на Ванчо Михайлов в Битоля е провокация. За хората в Македония той е бил фашист. Искат да ни вкарат в сценарий, подобен на този в Украйна.

22

Анонимен

преди 1 година

България трябва да поиска от САЩ да съдят това цига не за тероризъм. Интересно ми е как ще оправдае постъпката си пред американски съд.

21

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са им промили мозъчетата до такова ниво, че всичко българско е мразено там :)

20

Анонимен

преди 1 година

Русофилската оз мет вече оплю Захари Стоянов и Раковски, сега е наред Ванче Михайлов. Защото са били иронични към руската лакомия и тьпота.

19

Анонимен

преди 1 година

Казват,че Ламбе бил в пробългарски среди и било странно да запали точно той центъра.Все пак този ако го е запалил,защото е фашистки значи мисли като нас...и ние ще запалим ако има тук хитлериски дом без значение на коя държава е...представете си ако украинците си отворят ценър "Азов".Дали ще оцелее?Въобще няма да има значение,че е украински.Просто се раздухва,че е български и не виждате истинската причина за палежа.А че ни мразят спор няма...сега още повече откакто ни мислят за фашисти.