9

Анонимен

преди 1 година

Няма да допуснем на разни хора далавераджии да се правят на бизнесмени с държавни пари. Това са актьор-бизнесмени, които си играят на бизнесмени като актьорите в български филм. Искат скъпа кола и държавни пари да играят на бизнесмени. Тези артисти са постоянно на вратата на правителството да искат пари за играта си и представленията си. Ще им дадем роля в цирка и театъра да играят бизнесмен.

8

Анонимен

преди 1 година

Истински нуждаещите се хора са богатите и бизнеса. За тях ще построим комунизъм, с енергийни помощи и ще им плащаме да се правят на бизнесмени със скъпи играчки и ще пълним банковите им сметки от държавата. А за народа ще построим див капитализъм. Решено.

7

Анонимен

преди 1 година

Не съм чувал за друга държава на която социалната политика да е насочена към гости и туристи пък за собствения си народ да се чудят как да му намалят доходите

6

Анонимен

преди 1 година

Безсрамници !!! Все за тия 60 лв.на възрастните хора!!! Въртят сучат там все стигаме.Свидят им се! А за едно четиричленно украинско семейство досега по 4800лв на месец не беше проблем.Те нали са ,,нуждаещи,, Пък нашите нагли пенсионери по 60 лв на месец

5

икономист

преди 1 година

Ако България продължава да изпълнява налудните заповеди от брюксел, ще стане много по зле от сега. Изкуственото помпане на пенсии и заплати води до вдигане на цените, изравняване със тези в германия, например. Съответно данъците ще започнат да се изравняват със тези в германия. Което води до извода- богатите стават по богати, бедните - съвсем бедни. Не е истина ако това искат българите.

4

Анонимен

преди 1 година

Те да са благодарни, че въобще има население в нашата многострадална татковина ..... при бруталния ценови скок на живота във всички аспекти да се изтъпаниш и да кажеш че мижавата минималка трябва да остане в сегашния вариант а не да скочи поне още със 200 обезценени лева нагоре, е не просто наглост....то е темерутщина...

3

Анонимен

преди 1 година

Тази госпожа със съмнително ренюме и кой знае от къде и как получена титла, играеща го изтривалка на герберопитеците има ли някаква идея колко смехотворно изглежда, докато говори небивалици и то редовно по всякакви медии ?

2

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Социален мир е когато подкупваш черните под-човешки видове, за да не тръгнат с колове и брадви да избиват белите, защото са гладни. Разбирасе всяка такава мярка е временна, защото в един момент паразита убива своя приемник.

1

Анонимен

преди 1 година

Какво значи социален мир? Моля превод. Напоследък стана много сложно човек да ви разбере уврътливите постулати.