49

По същество

преди 1 година

Може да има, може да няма. Ама вие колко можете да наливате сила там, без да теглите от Харков, Запорожие и Николаев? Ако се закупите в Донбас, тези три региона ще паднат като домино, а след тях пътищата са широко отворени към Днепропетровск, Одеса и Североизточна Украйна.

48

Факт

преди 1 година

Няма нужда да се хвали. Достатъчно е систематично да изтрепват рашистите.

47

Анонимен

преди 1 година

В Запорожие вече се издават руски паспорти на желаещите. ----///----- Запорожие е далеч от фронта в украинска територия. Даже не се предвижда да се стига до този град.

46

Анонимен

преди 1 година

Фронтът около Северодонецк не е мръднал от седмица. В самия град украинците си върнада една част. Руснята кърви и мига на парцали. Опитват се да обяснят колко всъщност полезен бил Т-62 точно в този тип конфликти. Между другото, в Просията е стартиран план за модернизация на Т-62 и това още преди 5 месеца. Следователно подготовката им за войната е почнала още през декември.

45

Анонимен

преди 1 година

Ама защо да прявят пробиви руснаците - те и така напредват, бавно, планомерно, с минимални загуби! Скоро цял Донбас ще бъде освободен! В Запорожие вече се издават руски паспорти на желаещите. Това отдавна е факт в Херсон. Очевидно и там ще има референдуми за независимост. Вероятно също в Харков, Одеса, Николаев... Нищо чудно да се създаде нова държава, въпреки че населението иска в РФ.

44

Анонимен

преди 1 година

Пробив няма! Само пленници, пленници...

43

Анонимен

преди 1 година

Санкциите не са съгласувани с жителите на страни от ЕС, каза евродепутa Тиери Мариани. "Солидарността с украинския народ не трябва да засенчва нашата собствена реалност. Вие излагате (ЕС) на сериозен риск, като се поддавате на капризите на украинския президент, който вече изнася лекции на Париж и Берлин". Външната политика и политиката на сигурност на ЕС днес може да се опише с едно изречение: Ние станахме 51-ият щат на САЩ, но без право на глас, каза хърватският евродепутат Мислав Колакушич

42

Анонимен

преди 1 година

Може да е всякакъв Зеленски, ама до сега не съм го хващал в лъжа, за разлика от руските управляващи.

41

АнонимеН

преди 1 година

ИЗБИВАНЕТО НА ПУТАНИСТИ В УКРАЙНА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ И ДА СЕ ЗАСИЛИ АКО Е ВЪЗМОЖНО! ТОВА Е КРЪВТА КОЯТО ПОДДЪРЖА ЖИВ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНДЕЛИСТАН!

40

Анонимен

преди 1 година

Ееее, не, няма пробив на фронта, само дето настъпват. А Азовстал го евакуирахме. Шмрък, шмрък. Хахах.

39

Анонимен

преди 1 година

Младеж много си се вживял в тази роля на победител и спасител. Западняците ще те продадат

38

Анонимен

преди 1 година

И Хитлер така говореше за разгром на врага, когато Берлин вече беше оберъжен

37

Анонимен

преди 1 година

никой не е очаквал друго, този е в свой собствен свят в който всеки ден побеждава. Който има 2 гънки знае истината.

36

Анонимен

преди 1 година

Искам да разбера какво взима. Това не е от класическите наркотици. Забъркали са му нещо споециално. Няма как да се обясни този ефект.

35

АнонимеН

преди 1 година

ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ КЪРВИ А ТОВА Е МНОГО ДОБРА НОВИНА! когато един "бог" прокърви става ясно , че е смъртен и може да бъде убит! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЪЩО СЕ ИЗТОЩАВА И ЗАТЪВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ

34

Анонимен

преди 1 година

Този не знам на какви медикаменти е. Нямало пробив на руските сили, само дето Святогорск премина в руски ръце, Северодонецк е на окооо 70% техен, настъплението към Славянск е очевидно... Защо нашите медии продължават да цитират един наркоман и да генерират фалшиви новини?

33

Анонимен

преди 1 година

По това, че нарича "нахлуване" саможертвената защита на рускоезичното население в Новоросия от киевските убийци можете да оцените размера на омразата на Меркел към славянството и славянските народи, а от там и размера на предателството, което извършват укрофашистите към собствените си племена.

32

Анонимен

преди 1 година

Сутринта бие, мачка, побеждава. Следобед, олеле майко, дайте оръжия, руснаците настъпват. Циклофрения + кокаин.

31

Анонимен

преди 1 година

Така бившият президент Порошенко нарече жителите на Донбас. Укрите считат себе си за потомци на протогерманците и викингите. Честито на германците -ви сте укри. И славят и дават за пример Адолф Айхман по украинската телевизия. За тях славяните са нисша раса и трябва да бъдат изтребвани. Съдейки по татуировките на азовците излезли от подземията на "Азовстал" е повече от очевидно, че те изповядват езотеричен езически хитлеризъм, който е подобие на радикалния уахабизъм... идеология на Ислямска държава.

30

Анонимен

преди 1 година

До 26 - викаш щото Зеленски или Макрон са много "дълги"? С конкурс ли ви събират всички тр-олове да сте толкова отчайващо п-рос-ти?