12

Анонимен

преди 1 година

До Тото 8 В Лондон както и да е, но в Художествената академия у нас, където идват със стипендии и вземат дипломи са същите кисели 3адници! Не стига, че дошли да ползват незаслужени привилегии, но пак се държат враждабно и надуто. Не са хубави хора македонците!

11

Тото

преди 1 година

ЕС е едно семейство и се дават милиони евро младите хора на тази общност да се обичат и съжителстват в мир, Сев Макдедония прави всичко обратно на ценностите, които изповядва ЕС. Още доста еволюция ще им трябва, за да станат подходящи за цивилизована Европа

10

Питам

преди 1 година

А кой ще възтанови вратата ?

9

Анонимен

преди 1 година

И като има кравешки паспорт да не е безсмъдтен ими бог?

8

НЕ на РСМ в ЕС

преди 1 година

След година-две новата му фамилия ще е Албанковски.

7

Анонимен

преди 1 година

Аз съм против да влизат в Европа пък те да си се палят колкото искат.

6

Тото

преди 1 година

Никога не съм имал нищо против тази братска нация, но преди 12г отидох за един курс в Лондон. Там имаше хора от цяла Европа. С всички се разбирах чудесно, излизахме за по бира турси, българи, гърци, босненци, испанци, белгийци и т.н. Имаше два северномакедонеца, с които от първия ден там правех опити да се сближа, да си поговорим като два близки народа. Но уви, те не желаеха да говорят с мен, гледахаме ви га под вежди все едно съм им извадил залъка от устата... Промиват им мозъците срещу нас

5

До Макакитата

преди 1 година

Вас ке ви асимилитат албанците, ке забравите и бугарския и измисленият ви език. Този ке пее по албански свадби и ша ръси гюбеци със зурни и тъпани.

4

Анонимен

преди 1 година

Тея макета са много зле, честно

3

Анонимен

преди 1 година

Само 8 дни арест. Това нищо не е. Да отиде със собствените си ръчички да възстанови всички поражения, които е направил.

2

Анонимен

преди 1 година

И защо да си е убил бъдещото??? Човека има американски паспорт, утре решава и хваща самолета за САЩ. Ние дето нямаме американски паспорти да му мислим, че си оставаме в тинята.

1

х

преди 1 година

Никаква Европа за тези, да им дойде акъла.