279

Анонимен

преди 2 години

До колегата по долу от монголското господство нищо не е останало едни чукари и китайците не я искат тая огромна пустош.

278

Анонимен

преди 2 години

Могучая воля е в оригинал на текста на химна на Русия. Не знам защо все си измисляте някакво ваше русофобско значение.

277

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Анализът на швабата е точно в десятката, и демонстрира оглупяването и наивитета на кремълските шушумиги, изразяващи се в блицкриг, като войната на отпускарите със златните ченете през 2014, но удариха на камък. Оттук нататък има думата помощта на Запада за смелите бойци от Украйна умиращи за свободата на своята родина.

276

Анонимен

преди 2 години

Украйна и в момента успява по военен път да изтласка орк_ите. Може да на много хора да не им е приятно, че "магучая" я бият като тъпан вече трети месец, но фактите са си факти. Никакви отстъпки пред рашизма. Като не щеш мира, на ти секира - да се махат ордите на Пут_лер от чуждата теротория и войната свършва. Като не щат, ще търпят поражения, докато се научат, да уважават и защитат свободата и достойнството на другите.

275

Путин знае

преди 2 години

Путин догодина ще ходи в лятната си дача в Ивано Франковск. 80% от остатъците на Украйна ще са нов федеративен окръг на Русия. Това всички европейски и псевдобългарски евролиберални ***-д-ер-ас-ху-лници и г-ейоподобни *** трябва да го признаят.

274

Анонимен

преди 2 години

Илюзия е че Русия ще спечели тази война. А що се отнася до изтласкването на руските войници в скоро време ще бягат като зайци към матушката си. Те това го умеят най-добре.

273

Антинатовец

преди 2 години

Фашагите от армията трябва всички да дигнат бялото знаме щото комикът и екипът му ще си хване самолета скоро и ще иде в Америка и не му пука как ще живее народът му.Украйна няма бъдеще като държава защото Русия взема изтока лишава ги до достъп до Черно и Азорско море а самата Украйна е подарила запада на Полша.Поляците за това приютиха бежанците .С тактиката на Путин никсой не може да се мери.И не случайно Путин за никъде не бърза в тааз война. Видя се как плъховете изпълзяха от Азовстал.

272

Анонимен

преди 2 години

дойче веле ще има много здраве от русия че техните лъжи искат а ги превърнат в истина слава россия победа за нами мы россий не победими ваши санкций для нас капля в моря мы любим россию мы любим путина

271

Благоприятен развой

преди 2 години

Каквото и да се случи в тази война, накрая САЩ ще се намеси в нея, нека само джу.джето посегне към бутона на ядреното куфарче и с прим.итивна русия е свършено. Иначе, човек трябва да е напълно неграмотен, за да си представя, че крепостните при.митиви ще победят Пентагона с конвенционалните си оръжия от миналия век. Космическа Америка ще ликвидира завинаги феодалните от..репки на планетата...

270

Анонимен

преди 2 години

ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА БРАТСКА РУСИЯ! БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА РАЗДЕЛИ КОЛКОТО И НЯКОИ ДА СЕ НАПЪВАТ ДА ГО ПРАВЯТ ОСВЕН Л....А ДРУГО НЯМА ДА УСПЕЯТ !РУСИЯ Е СИЛА И МЯСТОТО НА БЪЛГАРИЯ Е ДО НЕЯ!

269

Слава Украйна

преди 2 години

Пълна победа за братска Украйна! Съпротивата трябва да продължи до елиминирането и на последния руски нацист. Всички нормални българи са с вас господин Зеленски. От името на тази нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна, която води неравна битка като Давид срещу Голият! Скоро и украинския Давид ще обезглави кремълския Звяр. Бог е на страната на Украйна срещу злото на руския агресор. Мачкай руските нацисти господин Зеленски ние сме с теб!

268

А. Хомяков:

преди 2 години

"(в русия) навсякъде и винаги имаше неграмотност, несправедливост, грабеж, бунт...безпорядък, липса на образование и разврат"

267

Handel

преди 2 години

До АнонименКъде бре, копейкин, я видя тази "велика" русия? Която беше под монголска власт до 1502 година и даже монголите не трябваше да ги пазят рашките - те сами се пазеха.

266

Handel

преди 2 години

Като прочетох няколко реда виждам че е поредния платен от жужето западняк по темата "Да дадем на Хитлер, каквото иска, пък после пак"

265

До: вестник от вчера

преди 2 години

Комунистите са лъжепророци! Повече от сто години комунистите лъжепророчестват че капитализма щял да падне, пък той падна комунизма. Цял живот слушам русофилите да лъжепророчестват как САЩ щял да се разпадне, пък то се разпадна СССР. От петнайсет години всеки месец лъжливите русофили прокобяват разпадането на ЕС, хихихи пък той и досега си е жив и здрав! Добре че русофилите записват глупостите си, за да можем след време да им се посмеем, хихихи. Това лъжепророчество за Украйна ще пропадне!

264

В. Солавьов:

преди 2 години

"руският народ...е болен...обсебен от фалшиви представи граничещи с мегаломания и мания на вражда към него на всички и всеки...той си представя несъществуващи опасности...Струва ми се, че всички съседи го обиждат, не се прекланят достатъчно пред "величието" му и по всякакъв начин кроят зло срещу него"

263

Анонимен

преди 2 години

Украйна ?Такава държава няма.Има само Велика РУСИЯ.

262

Салтиков-Щедрин

преди 2 години

"ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат какво се случва в русия сега, ще отговоря без да мисля - пият и крадът"

261

вестник от вчера

преди 2 години

Хора, войната свърши. В момента "колективният запад" търси изход от ситуацията. Украинската съпротива приключи. До месец-два руснаците са в Киев, а до есента в Лвов и Ужгород. Падне ли Донбас - пада и Украйна. Всички го знаят. А Донбас падна... За всичко са виновни подстрекателите от МИ-6 и ЦРУ, които преследват собствени интереси и плащат с украинска кръв, но вече са застрашени и трескаво търсят задната врата.

260

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ Е НЕПОБЕДИМА.Укрите СА ПУШЕЧНО МЕСО.ВОЙНАТА Е КЪМ КРАЯ.