7

Анонимен

преди 1 година

Само пенсионери в България ...останахте ... Заплати няма смилъл да вдигате че млади хора не останаха

6

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо се провалиха, не можаха да разберат, че за да има високи пенсии не става със заеми, трябва растеж от който да се удвоят нашите заплати след което ще има и за пенсии да се утроят.

5

Селяк

преди 1 година

Най странното е че все още има пенсионери дето се редят като oфтcи на опашка за кеш при наличието на десетки банки с банкови карти с безконтактно разплащане и ако толкова му е притрябвал кеш има и банкомати.

4

Целта

преди 1 година

Мизерията да е на ниво ,все пак сме колония на сащ

3

Неизбежно е

преди 1 година

Колкото и невероятно да ви се струва, идва момента на БМД /безусловен минимален доход/. Премахват се пенсии, премахват се социални плащания, облекчава се колосално тромавата и скъпа администрация. Всеки навършил пълнолетие ще получава БМД до края на живота си. Дали ще работи за да живее по луксозно, дали ще си прави пенсионни застраховки ще си единствено и само негова работа.

2

Анонимен

преди 1 година

Моята от 1 юли става 2420 лв. Пак ще чакам 1 октомври да падне тавана от 2000 лв за да си и получавам цялата.

1

Анонимен

преди 1 година

В тази държава съдейки по новините им само пенсионери, социално слаби, държавни служители и политици. Нормални хора явно не останах вече. Ама ми е любопитно след 10 години от къде ще идват пари за да се издържат всички чакащи на държавата?