34

Ел Камино

преди 1 година

Радевокрация...ужасна и смъртоносна...

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 - Лъжиииии ... измамиии... инсниуации ... ни та лий срам уее

32

Наблюдател

преди 1 година

Сменил съм много работни места.Ако ми беше хубаво нямаше да ги сменям, защо хората бягат в чужбина да работят? Единственото хубаво нещо което направих е че не създадох дете,поне няма да гледам как се мъчи и тегли.

31

ТомбаК

преди 1 година

Такива "бизнесмени" бизнес не правят. Виж да разплачат майките на хората могат..

30

Флагман

преди 1 година

Там има статии кой е

29

Анонимен

преди 1 година

Този е бил бандит,къв бизнесмен го пишете.явно е от кохорта на Бойко.

28

БИЛ Е

преди 1 година

Четох зъл и алчен. А това рано или късно води до стрес и психични отклонения. Алчността е не само порок, НО и болест.

27

Новата власт

преди 1 година

подменя персонала.......... Провеждаме промяната.....

26

Лаб. Меринджей

преди 1 година

Имал е плажно капанче за цаца, картофки и бира. Очаквал е много силен сезон...., но после е видял цените на цацата и бирата по гръцките плажове.....и се е самообесил защото е осъзнал, че никой няма да му стъпи в заведението!

25

До 38

преди 1 година

Прав си. Но полицията знае, че сигурно има хиляди, които са му били навити. И също така знае, че отдавна трябва да е в затвора, а по чудо не е още убит. И е най-лесно да го пише самоубит и готово. Горките нямат и капацитет да разследват нищо. Да не ти се налага да опираш до полиция в България.

24

Анонимен

преди 1 година

Ама на външен вид е едно към едно с баце тиквун..бизнесменски вид имат.

23

Анонимен

преди 1 година

Мъкнал е въже и стълба през гората, за да се обеси точно там? Или пък се е правил на Тарзан, надянал си е примката и е скочил? Тия за някакви тотално безмозъчни ни мислят. Ще ходи някой да се беси в гората. Защо? Гледката? От Черноморец - морето ли му е плитко, че не може просто да потъне?

22

Бизнесмен??

преди 1 година

Всеки ***, садист, изкарвал пари цял живот с рекет, тормоз и побои на хора на територията е бизнесмен. Просто хора, които в нормални общества нямаше да излизат от затворите. Тук са бизнесмени с буйни характери. И след т нар преход такива все още кретат, защото няма правосъдие да ги вкара, където им е мястото. А местните полицаи на 99% са им съратници и партньори. После искат увеличение на заплати. За какво? Съдействие на ей такива?

21

Хах

преди 1 година

Пример за български бизнесмен - напомпан чичак с потник, гола глава, слънчеви очила, кола за 100 бона и празноглава кифла до него. Обикновено "бизнесът" е рекет, незаконно строителство и подкупи на политици.

20

Анонимен

преди 1 година

Никой с поне малко ум няма да се обеси в гората, да го гризат дивите животни. Би го направил у дома си. Ама явно някой пак е искал чужд бизнес, някой, който има средствата да прикрива такива "самоубийства"

19

КИРО е БИЗНЕСМЕН...

преди 1 година

НИНОВА е БИЗНЕСМЕН..... БИЗНЕСМЕНИ НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА......

18

Анонимен

преди 1 година

Изгубил е милиони след краха на биткойна и не са му издържали нервите.

17

Totenkopf

преди 1 година

Тоя ли е изчезналия криптовалутен бос

16

Анонимен

преди 1 година

Ох, навремето мой братовчед се обеси. Ужасно е

15

ПроСоТо

преди 1 година

хареса ми версията за "самоубийство" !..Също като на съдебния лекар,който се "самообеси" на детска катерушка преди време...Помните ли?..М/у другото,МАФИЯТА,държаща в ръцете си България действа точно по тоя начин:..-Не ги интересува колко е пробита "официалното версия"..Напротив-Колкото е по-пробита,толкова повече се внася страх сред.."скотонаселението "../този израз го чух от Пл. Пасков/..Може би ще са ни нужни още пет века ?