138

Анонимен

преди 1 година

в бг няма бедни, всяка седмица пътуват по света - е поне аз пътувам - на държавни разноски каза пк

137

taschunka witko

преди 1 година

Този не е добре с главата.Докато има богати ще има и бедни.

136

Анонимен

преди 1 година

Забрави да каже: вервайте ми !

135

Анонимен

преди 1 година

Spiegel: "Украинците ще рухнат след 4 или 5 седмици."

134

Анонимен

преди 1 година

За капитулацията на режима в киев не е необходимо Русия да окупира половин украйна с киев - достатъчно е овладяване на икономически важните части в източната и южната част - морската зона с пристанищата, въглищнодобивните райони, енергийните централи, всичко това е там, където са вече руските войски или се водят още сражения за тези територии, но надмощието на Русия и крайната победа е вън от всяко съмнение. Невежеството на брюксел и противопоставянето му на руската политика не променя нищо.

133

Анонимен

преди 1 година

Петков е никой да спира Лавров, ако го беше пуснал щеше да бъде някой. Русия защо изключва европейски държави от газови доставки без церемонии, само за някакви изявления за вярност към простотиите на байдън? -- защото тя има пълно натоварване на доставките и без тях, те не са й нужни. Не случайно западни медии съобщават, че приходите в руската хазна от продажби на петрол и газ са рекордно високи. Всички тези санкции и руските отговори ще доведат до колапс на ес.

132

Анонимен

преди 1 година

Европският съюз не може да ни задължи да спираме полети, това са простотии. Така нареченият запад е обречен, за България е вредно и безсмислено да го крепи, освобождаване от това недоразумение премиер, колкото по-бързо толкова по-добре. Никакъв брюксел не може да реши нашите проблеми, това са илюзии. Цената, която плащаме за европско слугуване е много висока, държавата върви на загуба. Защо няма държавна институция, която да следи и редовно оповещава загуби и ползи от ес политики?

131

Анонимен

преди 1 година

Днес Кирил е развързал чувала с лъжите! Понякога ги вади(лъжите)от торбата,но днес разчита на големия чувал,та дано някой му се върже. Не ти вярваме вече,Кириле! Много ти стана,омръзна ни да слушаме глупотевините ти и в това време да затъваме още и още...А,да попитам,Кириле,кога ще ни кажеш каква е цената на новия газ-този от танкера? Е,сигурно е 4-5 пъти по-евтин ,нали Лена така каза! А след като газа е толкова по-евтин-защо увеличавате цената на парното толкова много? Чакаме отговори,Кириле!!!

130

Анонимен

преди 1 година

Този мошеник не лъже само когато спи. А за пари и майка си ще продаде! Този мошеник няма родина!

129

Анонимен

преди 1 година

Радевите шарлатани ни водят към гибел.

128

Идвам си от Магазина

преди 1 година

отново нови цени на всичко, а пазарувах последно в Петък! цените са вече Абсолютно Непоносими - Пакетче Масло от 3.79 лева, поне последните 5 години го купувах на тая цена, вече е почти 8 лева!! в Петък кофичка заквасена сметата 2.09, днес вече 2.89лева, т.е. само за 5 дена 40% увеличение - та колко била Инфлацията?! Не Знам Народа, как не е на Улиците и какво Яде, наистина не знам...

127

Анонимен

преди 1 година

Странно, в момента аз се усещам на линията на бедността, а дори не съм безработна. Просто цените скочиха, а заплатата остана същата. Та много ми е интересно как безработните или хората със заплата под моята не са под линията на бедността. Може би само в главата на Кирето.

126

Вьзмутен

преди 1 година

Вярно канадеца льжата я няма за нищо - то поне 2/3 от бьлгарите вече живеем в бедност с харвардските ви цени и управленски успехи

125

Селянина

преди 1 година

Батка ?¿ Не знам кой те избра но хайде да си ходиш тез дни вече , че срамота настана хората търсят билки и гъби за да се издържат .

124

Анонимен

преди 1 година

Кире тия дето ровят в кофите ? Те над линията ли са ? Знаете ли че за hilf - life Alyx са снимали бордеите в центъра на София за да направят дизайна на играта по зловещ . В един от трейларите ги има тия снимки и един човек как рови в ко.ф.а за *** :))) Софийската мизерия отдавна още от боково време е световно известна. Който не вярва има филмчета в тубата ;) За съжаление и аз днес видят такъв човек и вервайте ми той не беше над чертата на кирчо харварта.

123

Име

преди 1 година

До Не знаех,че 41,Здбравили сте нещо, или сте русофил. Имате плюс от мен, много им се дразня с крайните изказвания на подръжниците на настоящите управници(както и предишните). За тях няма средно положение.

122

Име

преди 1 година

До ВЪПРОС 141, За съжаление единият е вреден, а другият беше вреден за България. Всички сле 89-та са били в ДС или са отрочета на такива.

121

ВЪПРОС

преди 1 година

Според вас кой е по-вреден за България?Кире Петков,или Бойко Борисов?

120

Анонимен

преди 1 година

Коренът на инфлацията е привнесен отвън, но стъблото му расте яко тук благодарение на невероятна спекула и картелни споразумения! Приоритетът на правителството трябва да е да овладее положението, доколкото може, а не да се изказва под път и над път за Русия и Украйна и какви заеми да тегли и раздава, за да помпа допълнително джобовете на спекулантите!

119

Анонимен

преди 1 година

Хм , не дрънчи на война , а дрънчи на празна цинкова кратуна ... ааа на кофа декакво означава ПП - пълен провал , пиратска партия или друго ?