222

джо

преди 1 година

Чакайте, за какво пише в статията??? Какви загуби??? Нали Украинците са "железни" и всеки ден громят руските нашественици. Те битките се водят в подмосковието и скоро украинската артилерия ще започне обстрел на Хабаровск.....

221

Анонимен

преди 1 година

до 257- ще обучи ако има още останали украинци.щото Путин как ги е зачесал,бавничко но по много по 2-3 хилядарки, поемат към Сибир.

220

Кики

преди 1 година

Слава на геройте .Слава на Украйна.Достоен народ защитаващ земите си , избил зъбите на хилавата руска мечка.

219

Анонимен

преди 1 година

Чак ми стана смешно.Значи колкото месомелачката на предна линия е по-голяма,желанието на украинците щяло да става по-голямо.Но същевременно е проблем според американеца да намерим украинци и да ги заведем в окопите.

218

СВОЙ

преди 1 година

Да, "Западните партньори" ще обучат толкова Украинци,колкото желаят да дадат живота си за интересите на САЩ.Те Украинците не са много умнички,но да се надяваме да имат чуство на самосъхранение,за да спрят военните действия.

217

Анонимен

преди 1 година

254 - "ТЯ ДА СЕ РАЗПАДНЕ"-АМИ ДА РАЗПАДА СЕ !-ЗАГУБИ КРИМ, ДНР, ЛНР А СКОРО И ЦЯЛА УКРАЙНА.

216

Анонимен

преди 1 година

До251 (Сашо) А защо не я приключи като можеше? Не ни стана ясно?

215

анализатор

преди 1 година

Ами... хм, как да го кажа по-деликатно? Ама наистина ли?Ако действително вземем предвид загубите на жива сила, аз по-скоро не бих се притеснявал толкова колко ще продължи да се бие Русия, а по-скоро колко време ще издържи РУСИЯ ПРЕДИ ДА СЕ РАЗПАДНЕ!!!

214

Анонимен

преди 1 година

Стратегията на Украйна е да атакува първо Юг- а затова сега изтласкват руснаците от Херсонска област-/-/-///-/-/-//Така ги изтласкват, че за пети път укрите ядат големия в Дивидов Брод с по 200+ жертви, като последния път на руснаците им писна и напреднаха с 5 километра и им удариха резервите. Хахахах.

213

Сашо

преди 1 година

Не разбирам за какво са тия спорове, за какво са тия коментари. Русия можеше да приключи войната още в началото, ако беше превърнала Киев в нива-има достатъчно ракети затова. И сега може да я приключи когато си иска, но не го прави защото не иска да унищожи такъв хубав град, и защото пази гражданското население от излишни жертви. Същото е положението и с Одеса и Харков, още повече, че населението им е проруско. С въоръжението което има Русия отдавна вече не може да загуби никаква война.

212

Сър Пичук

преди 1 година

Героям СЛАВА!!! Opкитe на Путин ще горят в Ада, заедно с тpoлoвете си !!!

211

Русомраз

преди 1 година

Господ ще прости душите на загиналите за свободата на Украйна и ще прати в пъкъла opкитe нашественици!!! Слава Украiнi !!!

210

Анонимен

преди 1 година

Мда, накрая Украйна ще е късметлийка ако загуби 30% от мъжете си като СССР след ВСВ. Но по-вероятно да е по-зле - да загуби над 50% от работоспособните си мъже. Ще останат само мутрите и страхливците, които успяха да избягат зад граница. НАТО успя да убеди една цяла вражеска страна да се самоубие с желание и страст. Защото ги излъга, че са им приятели. А всъщност, НАТО са приятели само и единствено на 1 страна - САЩ. Всички останали са статисти.

209

Венелин

преди 1 година

Полека лека ви подготвят за откриване на истината...

208

Анонимен

преди 1 година

Зеленски: ....за на намалим жертвите ни трябват повече оръжия..... И това ако не е наркоманско изказване то здраве му кажи.... А Русофоби подкрепяйте сега !!!

207

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДА! Да затрием проруските ***, продали си задниците за копейки!!!

206

Бай

преди 1 година

До Баба ВангаХей- миризлив проруски ***, от коя псиатрия те изпуснаха ??? Не петни името на една Светица !!!! Не може да си Бба ванга, а си Баба Посранга!!!

205

ГОЧО

преди 1 година

След първият сняг всичко ще приключи, защото укрите ще почнат да умират от глад и студ!

204

ZDF

преди 1 година

Е как колко ще продължи , според САЩ и ЕС пуделите му - до последния украинец !

203

Анонимен

преди 1 година

До: Гост (номер 234) Истината е проста. Но не достига до нас, за съжаление. Причината? РУСКИТЕ TPOЛOBE!!! РУСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА!!! ИСТИНАТА: Руснаците гърмят с артилерия, гаубици, самолети, к'вот' им падне безразборно - по селца и градчета с мирни жители! Украинските ВСУ съответно гърмят по военните части на Руската Федерация, като така защитават Украйна от руските агресори!!!