307

Пропагандата

преди 1 година

Пълна лъжа!!!

306

Анонимен

преди 1 година

Обърнали са процентите. Поне 70% от българите сме против НАТО.

305

Слава

преди 1 година

России!

304

Неучуден

преди 1 година

България също е на първо място по корупция, ниски заплати, недоволно население, неваксинирани, но вярващи в чипове путинофили. Това трябва да се добави в проучването, колкото за протокола, а не защото е обществена тайна.

303

Аз съм за силен ЕС

преди 1 година

Европейският съюз ще просъществува само при обединение на Европа и Русия, разбира се без англо-саксонски правителства! Вън ФАЩ от ЕС!

302

Руски алкохолик

преди 1 година

Заменям Москвич за каса олио втора цедка и организирам екскурзия до Сибир в едната посока.Не се бутайте русофили има за всички.

301

Баце

преди 1 година

Всички русофили дружно под земята веднъж завинаги.Това е спасението.Казах!

300

Вън Нато

преди 1 година

Ако излезем от този съюз и се присъедим към Русия ,много от проблемите в бг ще се решат- задължителна казарма, заради санкциите от ЕС българите от чужбина ще ги екстрадират - ще си върнем работната ръка. Правата на човека спират да са толкова важни и ромите изведнъж стават много мирни и кротки и пускаме да работят по строежите, а на жените им след 2рото се връзват тръбите и така....

299

Анонимен

преди 1 година

Българите са неадекватници.Макрон,българомразеца, бил одобряван?Какво повече да се каже за тоя народ.Същия беше готов да го управлява и Слави Тр.

298

Реално

преди 1 година

Повече от тези проценти не одобряват НАТО.

297

Извод:

преди 1 година

Най-*** и затова и най-бедни.

296

..

преди 1 година

България, ако напусне НАТО, ще се получи същата ситуация като в Украйна, защото ще измислят причини за да нападнат България. И после ще дувате чеченски кочани. Ха ха ха.

295

Анонимен

преди 1 година

Аз не вярвам на НАТО

294

Стигнах

преди 1 година

до подкрепата на макарон и се ЗАпрях! Нещо като с ваксините, Ай със здрав, септември ще му мислим!

293

Анонимен

преди 1 година

Няма да успеете да ни обработите, българинъ го е страх от всичко, никога няма да се сбие когото и да е било, ние сме най-хуманната нация, страхът е белег на висок интелект, не сме стадни маймуни като западно европейците, чийто стандарт е изкуствено завишен ,за да си мислим че те са по-умни и да следваме техният робски ,оскотял ,самоубийствен манталитет, аре . Само с маркетинг не става буда ли

292

.

преди 1 година

Право куме в очи!

291

фермер

преди 1 година

Откакто съм в ЕС и НАТО живея по добре, по свободен съм В Соца ми беше забранено свободно да произвеждам. Нямах право на собствена техника, земя , инструмент за производство

290

ПУТИНОПИТЕЦИТЕ

преди 1 година

ДА ИЗЧЕЗВАТ В СИБИР

289

САМО НАТО

преди 1 година

САМО САЩ; ДОЛУ РУСИЯ

288

Питанка

преди 1 година

Спечелиха от това, да сме в тази организация, такива като ББ, взели процент от една сделка, за едни самолети. Други, посетили базите на краварите, и те прибраха някой долар, някои продадоха земята ни, за да угодят на краварите. Като цяло народът страда от това членство. Защо да сме в организацията, като повечето са минуси от това?