64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 "Не мога да разбера защо се пишат такива статии" Ми, информират те какво става в любимата ти диктатура. Правят го, защото на официалните медии в Русия е забранено да се говори за икономическите трудности, които чакат руснаците. Забранено им е даже да казват, че има руснаците водят война срещу друга държава на нейната територия. Нали твърдите, че искате да сте "информирани"?

63

Ръководителят на

преди 1 година

Националния ЦЕНТЪР, а не институт, за РУСКИ ЕЗИК, КУЛТУРА И ЛИТЕРАТУРА към Софийския университет ,,Св. Климент Охридски", проф. Алла Градинарова, обявява безплатен курс по бизнес руски език за начинаещи и за напреднали. Записването е от 1-ви до 10-ти юни с продължителност от 400 часа. Места за записване: 100. Брой свободни места: 6

62

Анонимен

преди 1 година

Путинофилът се познава по аромата. Благодатна смес от лучец, метаболизиран алкохол изкаран с потта и малко кафяво засъхнало по несменяните седмица ***.

61

Германец

преди 1 година

Ударихме ги, където най-много ги боли :)

60

Пак

преди 1 година

Глупости....

59

Анонимен

преди 1 година

Русофилите ви чака много глад. Ще трябва да почнете да вършите някаква работа, а това никога не сте го правили. В нормалните хора такива като вас гладуват, да.

58

Русофил

преди 1 година

Аз цял живот исках да хвана влака и да заживея в най-великата страна Русия и сега като разбрах че няма да мога да пия там карнобатска мастичка в патронче и се отказах :( Ама па знаете ли какви са им вкусни и сочни доматите на руснаците аааа?

57

Анонимен

преди 1 година

Не мисля ,че трябва да си русофил за да разбереш,че ни чака глад!!!!!!

56

анонимен келеш

преди 1 година

руските тролеи сън не ги хваща като виждат,че никой не иска с русия и путин:):):)България,Румъния,Полша,Унгария,Албания,Македония,Чехия,Словакия,Черна Гора Хърватия,Босна и Херциговина,както и бившите републики на СССР всички дружно показаха на путин и русия среден пръст и няма връщане вече:):):)

55

Анонимен

преди 1 година

От Националния институт за руски език, култура и литература към Факултета по славянски филологии на Софийския университет ,,Св. Климент Охридски", обявява безплатен курс по Руски език за начинаещи. Записването е до 10 юни.

54

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува какъв глад ви чака вас рублофилите след санкциите и икономическия крах на Русия. Не съм рублофил, не ми плащат в рубли, оправяйте се. Ровете в кофите, слабо ме интересува.

53

али

преди 1 година

Като изтрезнеят, може и да се осъзнаят.... И да се върнат в реалноста...

52

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо се пишат такива статии!!!!! По добре напишете какъв глад ни чака заради санкциите с Русия!!!!! Занимавате се с страна която има страшно много богатства!!!!!Пестете за да преживеете зимата!!!!! Отворете си очите и престанете да коментирате небивалици!!!!!!!

51

Анонимен

преди 1 година

за макдоналдса не знам ама за алкохола може и да ги заболи сърцето..

50

Анонимен

преди 1 година

Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат... - Михаил Салтиков - Щчедрин

49

Mambo italiano

преди 1 година

Нема мамбо, макарони калцоне само по 1 артикул ***/SolovievLive/110617 , ферщейн, ферщейн, ферщейнис бите

48

Анонимен

преди 1 година

До История "Самите подчинени на Сталин са виждали у него един луд човек, един психичноболен човек, заслепен от власт и злоба. Опитват да го свалят, за доброто на света и на Съюза, ама той ги избива. Сталин избива около 50 хиляди свои хора!" Защо това ми напомня за един друг "велик" руски "ръководител"?

47

анонимен келеш

преди 1 година

Спиртът по аптеките ще свърши бързо:):)

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 Хареса ми как си издирил имената на напитки, които не си виждал на живо, а може да не си виждал и на картинка, за да изпълниш поръчението за деня. :))))

45

Анонимен

преди 1 година

Ако спрат алкохола и китайците им оправят генофонда, ще станат нормална държава до 1-2 века