105

бай Иван

преди 1 година

много е гадно в Гърция, ходете на бетономорието

104

Ххтърен

преди 1 година

Лъжи тва и миналата година го претопляха за първи път се появи преди 15 г с австралийци както винаги тук лъжи и инсинуации и само лятото за Гърция но никога за турция а там отвличанията на туристи са ежедневие

103

Един

преди 1 година

Ще я харесвате тая гърция докато не пострадате а че може да пострадате по някакъв начин съм убеден е после ще си спомните какво сте прочели някъдеси

102

Един нормален човек

преди 1 година

Не ме учудва че в гърция има несправедливости те са във всички сфери не само по ресторантите там може да ти се случи всякаква гадост навсякъде и във всичко няма да стъпя там никога защото за всяко нещо може да пострадаш без дори и да предполагаше там за всеки чужденец е заложен някакъв капан това е

101

Бай Коко

преди 1 година

Днес да следят развитието и веднага да ме информират. Любопитно ми е какво ще им направят.

100

Анонимен

преди 1 година

На мен това ми се случи в Хамбург, Германия! Обаче не им мина номера, имах 5 евро в портмонето и нямах карта, казах им пари нямам, претършуваха ми портфейла и ме пуснаха. От тогава са ми очите на шест.

99

КОЛЧО ПРЪДЛЕТО

преди 1 година

СПОРЕД МЕН ЦЕНАТА ЗА БЪЛГАРСКИ И АМЕРИКАНСКИ ТУРСТИ МИ СЕ ВИЖДА МАЛКА ,ДОРИ 1200 ЕВРО ЩОМ СТЕ" БИЗНЕСМЕНИ" И С КОЛИ ЗА 4000 ЕВРАКА МАЛКО ВИ Е!!!???

98

Бсу

преди 1 година

Тази фантастика е, за да ви накарат да си останете в България, вместо да хукнете както винаги в Гърция.

97

Не съм хейтър

преди 1 година

В последните години лятната почивка в Гърция се оказва с повече предимства от тази в България. Ако се върнем 3-4 години назад цените у нас бяха доста по-ниски. Отделно все още се намираха места където застрояването и лудницата са по-допустими. Тази година цените в Гърция смея да твърдя, че са по-ниски и то при доста по-високо ниво на обслужване. Надявам се да се вземат мерки и отново да сме една добра туристическа дестинация.

96

вервам

преди 1 година

Ако две напитки и чиния раци в Гърция са 500 евро, то на Слънчака ще са хилядарка. При 12лв за 100гр. цаца печалбата е по-голяма!

95

бг турист

преди 1 година

Почна се антирекламата :) Колкото и да се напъвате и да плюкате ние нормалните бг туристи ще си идем и това лято на почивка в Гърция! Пазете си златните български хотели за украйнците и руснаците, можете да си лъжете колкото искате всяка доброволна жертва дошла ви на крака. А журналистиците са си древна продажна професия и е нормално да се навеждат за пари. Но няродът не е сляп, който е отишъл веднъж в чужбина- никога повече не ходи на море в България!

94

стефчо

преди 1 година

Бах го в цената,то по-скъпо от Созопол даже!

93

.

преди 1 година

Колко ви плЯщат за такива статии?? :)

92

Анонимен

преди 1 година

ами като са луди да пълнят гушите на маляките

91

бацко

преди 1 година

Забелязвам как всяка година преди летния сезон всички медии, ми-си-р-ки и тн. почват да бълват яко пропаганда срещу Гърция. Не знам колко неадекватен трябва да е човек, че да отиде в България на море, бляк.

90

Анонимен

преди 1 година

Ами да бяха отишли на нормален остров с нормални цени! Миконос е известен с това, че там всичко е за богаташи. Скъпарски остров с ненормално високи цени! Там на дубайци им е скъпо да ходят. Ако си милионер в двуцифрените числа Миконос не е твоето място. Там трябва да имаш от 100 милиона нагоре за да не те впечатлят цените. Бях на круиз дето спря в Миконос за 6 часа. Слязох на острова поразходих се никъде не видях бутилка вода 500мл под 10 евро. В Гърция в магазин 24 води са 3 евра! Така е там.

89

Откровен

преди 1 година

Миналата година бях в заведение с името Миконос на Влас. Имате ли места - питам. Да - качете се на 2 етаж. Качвам се - няма. Чакайте е сега ще станат тези хора. Отива казва им нещо и те стават. Сядаме. 15 мин. масата седи с посудата на предните. Махат ги. Още 30 мин да ни вземат сметката. Спагетите и рибите ги върнахме, смърдяха яко. Всяка нова поръчка по 10-15 мин чакане. Накрая в сметката узо, ама никой от нас не е пил. Махнето го от сметката моля. Не може , поръчайте нещо на тази цена.

88

Анонимен

преди 1 година

За Слънчака ли говорите?

87

Анонимен

преди 1 година

Редовните фесовете тръгнали да плюят.Заетно с тях и местните комплексари

86

Анонимен

преди 1 година

Това в Турция няма как да стане! Шест жени да ги заграждат петима мъже.