20

поздрави от Господ

преди 1 година

Ще ви кажа как се получават най-трайните психически отклонения...Като държите обществото бедно и му промивате главата с религия...

19

Дес

преди 1 година

Електронните устройства не са проблем. А какво се прави на тях. Ако ще гледат образователни филмчета като : че трябва да си хвърлят *** в кош за *** и защо ; какво представлява работата на черния дроб в организма или какво представлява електропреносната мрежа, как се набавя питейната вода и т.н. , то тогава къде е проблемът. Проблем е, когато гледат кадри на хора с долнопробен речник и поведение, представени като върха на обществото. И никой възрастен около тях не опровергава това.

18

АЗ76

преди 1 година

До Анонименпосле беше Правец 82,Правец 8А,Ц,М,Д.Правец 16 със две флопи-та,със флопи и малък хард,със цветен монитор+защитен екран.който немаше защитен екран ползваше слънчеви цъкли. :)

17

Анонимен

преди 1 година

Щом са с "псичини изкривявания" (леле, какъв термин!), значи са готови за електорат на БСП, там всички са такива.

16

Психически

преди 1 година

отклонения се наблюдават най-вече в Парламента и неговите членове...Но това е от много напъване пред "Инструктурите"...

15

Анонимен

преди 1 година

Изкривен съм от 1982-а година насам - първото ми съприкосновение с 8-битова крадена от Епъл българска щайга, мисля че модификацията бе марка "ИМКО".

14

Хаха

преди 1 година

А на някой реално пука ли му? Нееееее. Те на днешните родители не им пука за децата. Достатъчно е да не ги занимават и да не им се нарушава спокойствието. Ама то било оли-гофре-н ??? Е голяма работа. Те всички са такива. Такава е модата...

13

Анонимен

преди 1 година

'кампанията "Внимание, дете пред екрана!'' ----- както младише шефьори имат стикер Млад Шофьор, така и аз искам да имам бадж Дрьт ***. Държавата кога ще се обърне по въпроса?

12

Анонимен

преди 1 година

С една дума най-големите психопати са АйТи спецовете.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13За съжаление денонощието е само 24 часа. Училището трябва да е приключило до 12:30ч. След което - лично време и време за самоподготовка. Така е било 50 години и е работило отлично. Кражбата на допълнителните 3 часа (до 15:30ч.) от личното време на децата само им вреди. То затова е и измислено така - да им вреди :)

10

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Два въпроса: 1. Къде е научното изследване по темата? Нищо не цитирате => това са общи приказки. 2. Каква е квалификацията на изказващата се? От опит ли говори? От позицията на някой, който е правил проучване, чиито данни можем да прегледаме? Или пак общи приказки? Бонус въпрос: Щом знаят какъв е проблема :) Какво е решението? Или пак общи приказки?

9

Анонимен

преди 1 година

до fds ; Напротив , училището е единственото място , където се опитват поне за малко да ги отлепят от екрана и да погледнат и чуят това което учителят се опитва да ги научи ! Да , ама не ! Защо трябва да се мъчат горките дечица , колко по-лесно е да дращиш по айфона и да поглъщаш наготово добре смляната "информация" и мозъчето ти да се смалява още , и още , и още ...

8

Реалният свят

преди 1 година

Ле ле ле от тази публикация се твърди, че в реалния живот и свят нещата не с били случвали в реално време тук и сега? Брей не се знае кой има нужда от помощ по-скоро автора на това писание.

7

L.

преди 1 година

Това е очевидно, като гледам повечето от коментиращите тук.

6

fds

преди 1 година

Те да продължават да държат децата до 15:30ч. на училище - пък чакай после психично здраве у децата. Кога ще учат за следващия ден, кога ще играят, кога ще имат време за допълнителни занимания - идиотска система.

5

Анонимен

преди 1 година

Радвам се, че като деца нямахме такава мания , а играехме свободно на вън. Сега и за родителите е по лесно да сложат детето пред електронно устройство, а те да си гледат кефа, и после защо детето няма морални ценности???

4

Анонимен

преди 1 година

троловете ми говорят колко велика била русия

3

Анонимен

преди 1 година

'Искат всичко да се случи сега' ---- така е, няма да блъскат за 600 лв в бг като навън дават десет пъти повече

2

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Даже и в момента усещам как пълзят...бъговете...и говорят, говорят.

1

Анонимен

преди 1 година

така е, вижте мисирките пишещи измислици тук. по цял ден пред екран стоят.