90

Анонимен

преди 1 година

ЕС засилва помията от лъжи за да оправдае безумните решения на европейскките марионетки в ущърб на хората и бизнеса в ЕС!

89

ВСЕКИ УБИТ РУСНАК

преди 1 година

..Е ГАРАНЦИЯ --ЧЕ МОИТЕ ДЕЦА УТРЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО И ЩАСТЛИВО..!

88

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 1 година

...Русия обрича цяла Европа и Света на глад и нищета....ТЯ Е И ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

87

Vivax

преди 1 година

До Някой знае ли 99 Не. Никой не знае, защото подобно нещо не се е случвало. Но ще ти кажа защо украинците убиват собствените си съграждани руснаци - заради нацистката идеелогия, която насажда изкуствената им държава последните 30 години с подкрепата на демократичния Запад, която ги учи че не са руснаци по произход !

86

Някой знае ли

преди 1 година

Защо братският славянски, православен руски народ напада и убива жените и децата на братския славянски православен украински народ?!

85

Анонимен

преди 1 година

Странно,защото тъкмо от ООН през 2019 г.говореха за продоволствена криза През 2019 г.все още нямаше мерки срещу пандемия,нямаше и война в Украина.

84

Анонимен

преди 1 година

Не мисля ,че точно там е местото,да се разправят с Русия! Всеки е прав з себе си!-:))) Русия ще се оправи,не я мислете,не така стоят нещата в Европа и ЕС! Русия не е зависима от никого! Но ЕС да!-:(((

83

баба мара

преди 1 година

700 безделници от сутрин до вечер измислят санкции и траншове за украина с нашитепари настоявам за финансов одит на украина къде са оръжията и траншовете да неса се върнали в офшорните зони под формата на комисионни вас никои не ви еизбирал и вие никого не сте питали колко ваксини да закупите и колко пари дапреведете на украина която не е член на ес и нато

82

Анонимен

преди 1 година

М да гледай тебе да не те изхвърлят от където си.

81

Мдаа

преди 1 година

Направо да я изхвърлят тая агресивна фашистка пасмина от ООН! Рашизмът трябва да бъде изкоренен час по-скоро, за да има световен мир!

80

Анонимен

преди 1 година

И на ХАХАХАХ също не мога да сложа минус. Защо така.

79

Анонимен

преди 1 година

Минус за "кр.цинизм" се опитвам да сложа но не може не става. Повредата не е във вашия телевизор.

78

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХААХ! Най-краткия виц "руснак неизнасилвач". Никога не се е случвало в историята на Русия да нахлуят някъде с армия и да не изпоизнасилят всички девойки, жени на средна възраст и накрая баби дето им се мернат пред очите. Вероятно и манекените по витрините също оправят, а като и те се счупят един друг. Това е Руска класика. Тук на живо са го гледали нашите деди през 44-та. Всичките гробища на "съветските герои" са пълни с изнасилвачи ***, които нашите "селяни" са изклали заради зверствата

77

рибока

преди 1 година

Как икономическо джудже ще предизвика световна хранителна криза?

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71 -- ако си гледал филма, точно краварника е планетата на маймуните..

75

Доналд Тръмп

преди 1 година

Шарл мишел е един обикновен лъжец !

74

Някой

преди 1 година

Жалък ес, *** на сащ с контрол на СМИ! Ние в България за последните 3 десетилетия сме на губещата страна. Приемат ни като 2-ро качество хора и нищо не значим и не струпаваме за ес, саш и нато! Те същите са шайка от ***, педофили, неграмотници без капка морал и семейни ценности! Бог да пази България и Русия!!!

73

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Сринаха всичко по пътя си...болници, детски градини, жилищни сгради, цели градове...! Но виждаш ли ,това било с "благородна"цел! 60 километрова колона от танкове, но американците били виновни !Руските варвари само дефилирали там със танковете , а украинците се избивали помежду си, за да ги злепоставят ! Само гнусни ,промити Кремълски мозъци могат да измислят такава простотия!

72

Анонимен

преди 1 година

САЩ предизвикаха случващото се в Украйна и не само това, но както винаги Крадецът вика дръжте крадеца. В случая подчинените на САЩ крадци.

71

адвокат Тенев

преди 1 година

Шарл Мишел - евреин! Какво търсят евреите в ЕС?