157

ПРОПАГАНДАТА!

преди 1 година

СЛЕД УГРОЗАТА ОТ 15 ГОДИНИ ЗАТВОР Е НОРМАЛНО ДА СЕ ИЗКАРВАТ ТАКИВА ЛЪЖЛИВИ РЕЗУЛТАТИ!!!БЛАЖЕНИ СА ВЕРВАЩИТЕ!

156

Анонимен

преди 1 година

Ние сме свикнали да слушкаме по дудката на запада и само тяхното е вярно и правилно. Е, това не променя реалността. Русия печели икономическата война. Финансовите проблеми са при нас. И се задълбочават.

155

Анонимен

преди 1 година

Трудно може да ме убедите, че простият мързелив и мърляв руснак, може да спечели икономическа война с умния, работлив западен перфекционист. Богатството се постига с работа, всичко друго е ала-бала. Русия ще загуби.

154

Холмс

преди 1 година

боя се, че Запада целенасочено "санкционира" Русия, за да я ползва след *** с/у Китай

153

Анонимен

преди 1 година

да се конфискуват и да се възстанови Украйна и да се компенсират ЕС държавите за направените разходи свързани с войната

152

непукист

преди 1 година

До Браво...Е хубаво е да прочетеш цялата статия преди да коментираш. Нещата са далеч от браво. Да Русия има тлъстини, но за колко време и за кой ще отидат. Русия тепърва ще има да плаща сметки по войната и независимо от високите цени на петрол и газ вече започват да имат сериозни проблеми. Тази сума в резерва може да звучи огромна, но за Русия не е кой знае какво, а е била предназначена за пенсионерите.

151

Браво...

преди 1 година

Браво... Ама за Русия, не за нашата България и ЕС. Още малко Санкт Петербург ще стане руския Дубай, а ние ще му мием канализациите

150

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо се пишат такива статии!!!!! По добре напишете какъв глад ни чака заради санкциите с Русия!!!!! Занимавате се с страна която има страшно много богатства!!!!!Пестете за да преживеете зимата!!!!! Отворете си очите и престанете да коментирате небивалици!!!!!!!

149

Анонимен

преди 1 година

До МАЙОРА - Не знам за Русия, но в ДНР пенсионният фонд работи и изплащат пенсии.

148

Анонимен

преди 1 година

Колко много глупости изчетох от писачите в коментарите, ако и на един процент от това, което пишете беше вярно сега курортите по цял свят нямаше да реват за руски туристи... нямаше Западна Европа и САЩ да реват за продоволствена криза. Нямаше Англия, Германия и Австрия да си закриват бизнесите, тъй като зависят от заводите в Русия. Все руснаците най-***, а пък се оказа че все до тях опират. Та дори Байдън се обажда лично на путин да реше проблемът с Рамсъмуеъра, защото неговите хакери не можеха

147

МАЙОРА

преди 1 година

Ква пенсионна ситема в раССия! БУХАХАХАХА Там средната продължителност на живота е 65 години! В раССия почти никой не доживява до пенсия!

146

Анонимен

преди 1 година

До До 141/143 "Никакви репарации Русия няма да плаща" Ще плаща, и още как.

145

Анонимен

преди 1 година

На Шкумбата в поста е истината! Ха-хааа! Май така се получава.

144

Анонимен

преди 1 година

На Русия не може да се вярва! Тя винаги лъже НАГЛО! Също както 3-дневната им спецоперация се превърна в 3-месечна война,на която не се вижда печелившия край!

143

f

преди 1 година

Кой народ е с Путтлер бе Мунчоввци нещастни. Вие си нямате хал хабер какво се случва в Русия в момента, българите са най-проcтия народ

142

разсмя ме

преди 1 година

До Анонимен 142 ......... Оценявам хумора ти!

141

Анонимен

преди 1 година

ревноста на бг правителство и инф.служби ще ви убият ние в русия сме за путин и го уважаваме о го обичаме путин от русия направи свърх держава независима а вие бг с амо потъвате в нищета и глад народа ви гладува. заради това че сте зависими от сащ и ес вие не сте зависима държава вие сте куклички как му се иска на барел урсула тека постъпват с вас ние в русия сме на светлини години напред от вас

140

анонимен

преди 1 година

А бе санкциите да не би да имат тоя тик като бумеранга, да се връщат обратно?

139

До 142

преди 1 година

Я малко повече си уточнете риториката и понятията щото според някои еврогейове Путин вече или е тежко раково болен или вече е мъртъв и е с двойник в Кремъл. За какво сваляне на Путин бълнуваш? А сега съвсем сериозно по руски. Нито Путин е болен нито е умрял жив и здрав си е човека много щатски президенти е изпратил и сменил и още ще изпраща.Човекът се къпе в редени води играе хокей , пее фантастично така че за неговото здраве не го мислете и има кой да мисли. Народът е твърдо с Путин.

138

До 141

преди 1 година

Никакви репарации Русия няма да плаща *** защото войната не я започна тя а Америка през 2014 година в Донецк и Луганск .Това сега ООН и Русия му викат военна операция за изгонване на фашагите от Украйна.