52

Българин

преди 2 години

Ангеле внимавай какво говориш ,че Мая ще ти спре горивото.

51

баба мара

преди 2 години

нали не забравяте че българия е в нато и ес без референдум аз не съм избиралав коя организация да членувам затова оставка нови избори референдум занато и ес и да караме по процедурата иначе цял живот ще бъдем разделени потези теми искам мир а не конфликти с русия и газ на приемлива цена друго не меинтересува

50

Анонимен

преди 2 години

И тия наши проскубани ястреби като се заежат по телевизиите........

49

РУСНАЦИТЕ СА УБИЙЦИ

преди 2 години

...УТРЕ ---КАТО НИЩО ЩЕ ИЗМИСЛЯТ НЕЩО И ЗА БЪЛГАРИЯ ...ЗА ДА Я НАПАДНАТ И ПОРОБЯТ!!!----СЛАВА , БОГУ ЧЕ СМЕ В РАМКИТЕ НА ЕС И САЩ---- ИНАЧЕ НИ ЧАКА РУСКОТО МАСОВО КЛАНЕ В УКРАЙНА...!

48

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

Донецк и , Луганск и Крим ...не са ли част от Украйна ,бе....ха,ха,хааа...КВО ОБЩО ИМА РУСИЯ С ТЕХ..??!.....Утре да не почне и у нас да предявява подобни претенции и искания...??????

47

До 56

преди 2 години

Ти от 2014 година до февруари 2022 да не си бил в мозъчна смърт та не знаеш че тогава Украйна командвана от САЩ 8 години подлагаше на геноцид хората от Донецк и Луганск карайки ги постоянно да живеят по мазета и бомбоубежища защото бяха постоянно бомбардирани?И когато Русия реши да прекъсне този ад за тези хора стана лошата и неудобната за Еврогейлибералите от запада.

46

Отговор

преди 2 години

До Анонимен 49 Причината да сме на страната на Украйна е че не тя нападна Русия , а обратното.Просто и ясно.Всяка независима държава има право сама да определя бъдещето си.

45

Ти да видиш..

преди 2 години

Ангел прогледна , Мая не .

44

РОГОЗИН-РЕКЕТЬОРА...

преди 2 години

...Е ПРЯКОТО И ТОЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ---ЗА ДОЛНАТА И МР ЪСНА РУСКА ПОЛИТИКА НА , АГРЕСОРИ , УБИЙЦИ ,МАРОДЕРИ , И НАГЛИТЕ ЛЪЖЦИ НА РУСИЯ!...ИЗ МЕТ КАЗАНО НАКРАТКО!

43

ПРАВИЛНО НАЙДЕНОВ!

преди 2 години

НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ Е НАСТРАНАТА НА РУСКИТЕ УБИЙЦИ И АГРЕСОРИ!...МИТА ЗА "РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ"---СЕ СГРОМОЛЯСА С ГРЪМ И ТРЯСЪК---КАТО РУСКА АТОМНА БОМБА...ХА,ХА,ХА..ТЕ СА НАЙ-ОБИКНОВЕННИ... АГРЕСОРИ , УБИЙЦИ , МАРОДЕРИ И РЕКЕТЬОРИ.....! ЕДНА --ЖАЛКА И ТЪЖНА ИСТИНА!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Българите в Крим са на страната на Русия. Защо ние трябва да сме против българите в Крим? Логично обяснение?

41

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам Найденов. А по каква причина трябва да сме на страната на Украйна? Цялата му теза изхожда от това, че трябвало да сме на сграната на Украйна. А защо?

40

Анонимен

преди 2 години

Еми тогава и ракетата за софия на Рогозин е права

39

Анонимен

преди 2 години

ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ......

38

Случаен минувач

преди 2 години

Тоя си беше баш комунист, откога обърна палачинката?

37

Пфу

преди 2 години

Кога палиха и растрелваха бьлгари в украйна кьсаха бьлгарски знамена какво трябваше да им дадем - сподели пред аудиторията

36

Вьзмутен

преди 2 години

Какво ще дадем бе гьон то за нас няма - подарихте танковете ни на македония, на какво отгоре да им дадем, че забраниха бьлгарският език в нашата общност и петрола ни да спрът от русия ли искашПредатели

35

ГОЧО

преди 2 години

България играе филм по сценарий от прочутият на цял свят ппродуцент ХИТЮ, от 30-40 години на миналият век! Когато дойде краят на филма всички ние ще плащаме за таятъпня!

34

Още един българин

преди 2 години

И българският интерес трябва да е на първо място, не само преди руския, но и краварския, френския, английския, немския, италианския, натовския, ес-кия и всякакви други. Недейте да словоблудствате в полза на западните си господари (визирам оня Българин 2 поста по-напред)

33

Татарска диващина

преди 2 години

Да пречиш на дипломацията и после да се гордееш с това - това е ориенталска варварщина ! Киро харварда ще ви закопа и после ще си бие камшика за Канада !