33

баба мара

преди 2 години

решението е много просто бърза помощ няма да ходи в ромските махали там санеосигурени и няма какво да се занимаваме с тях

32

Анонимен

преди 2 години

Аааа, в САМАКОВ. А аз си мислех за Самоков.

31

харашой

преди 2 години

защо не се казва че това са здравно неосигурени лица.

30

рибока

преди 2 години

Една част от учениците като станат депутати направо ще се бият вместо дебати.Вчера двама 8-9 годишни ги видях пред терасата да бягат и да се смеят доволни след като издумтя нещо.Помислих,че пак са смачкали някой улук за забавление,но изненада - на два от прозорците по две топки колкото яйце залепени от някакъв мъх след валежите. Забавляват се децата и бъдещи депутати.И понеже е в центъра не им направи и впечатление полицейска кола и СОТ кола паркирани в близост.Играят си.

29

Анонимен

преди 2 години

в Сф пълно с полицейски тъ-рррт*еи, а в Самоков нема един за охрана на медиците.

28

Маймун шарка

преди 2 години

Сега и тая африканска зараза като ни трясне и ще заподскачаме по клоните.

27

Анонимен

преди 2 години

Нали завчера ги биха там? май не са рзбрали намека докторите и се наложило да ги бият отново.Кой ги е карал да ходят на работа!

26

Анонимен

преди 2 години

Някой от тях си заслужават боя.

25

cekyko

преди 2 години

И само да попитам. Абе, там, в България, нямате ли народна полиция? Навремето народната милиция така биеше, че на набития му държеше влага до края на живота, но имаше дисциплина.

24

cekyko

преди 2 години

До Вчера някой предложи --- Не е така в САЩ, защото НОРМАЛНИТЕ хора имат Медикейт и Медикеър, а който иска въобще да не плаща за лечение из болнии, за операции и прочее да бега на Острова или във Франция. Там медицинската помощ е БЕЗПЛАТНА, ако касае животоспасяващи процедури. Стоматологията също е безплатна, но ако искате нещо по-специално, като козметика, логично плащате.

23

Анонимен

преди 2 години

На фона на три годишните им лъжи и източване на касата, малко ги бият.

22

Анонимен

преди 2 години

Гледам си клавиатурата та бутоните на А и О са бая далеч един от друг, така че да напишеш СамАков едва ли е неволна грешка, а по-скоро ниска обща култура... И все пак нямате ли редактор, който да ви гледа поне заглавията?!.!

21

Анонимен

преди 2 години

Колко лекари от циг... простете, ромски произход могат да лекуват и са дипломирани? Нела всяко гето да има свои лекари, инженери и др., като са толкова отворени и все изискват

20

Гошо...Тъпото

преди 2 години

В Турция такова нещо не може да стане. Там полицията е въоръжена в автомати,които се използват в такива случаи. Ако трябва да има и по един пост пред...спешното. Необходими са крути мерки. Демокрацията не значи...слободия.

19

До Адолф

преди 2 години

Ела бе феисприказвач да въведеш малко респект. Влизал ли си в махалите виждал ли си как живеят хората? От чужбона лесно се говори нали

18

Анонимен

преди 2 години

Защо лекарят е в болнични, а не в неплатен отпуск? Болен ли е, или ще си източи малко пари? Симуланти.

17

рибока

преди 2 години

Просто случайност,не е закономерност.

16

адолф

преди 2 години

Абе в това Самоков няма ли българи да вземат нещата в свои ръце?Кви са тия ромски изстъпления и своеволия?Вземете малко ги респектирайте тия *** докато не е станало късно.

15

ПроСоТо

преди 2 години

простотии!!!!...Трагичното е,че нито една от страните НЕ носи някаква вина...Медиците са ВПРЕГНАТИ в "правила и предписания",а пациентите,които не са пациенти,а КЛИЕНТИ,искат да получат неща ,характерни за времето на Живков..Що се отнася до "ромите",с тях ТРЯБВА по-здраво да се процедира!..Както примерно с "ковид-вируса" :-Ограничения,"ваксинации",строг режим...

14

# пребии търговеца

преди 2 години

# съд и затвор за лекарите убиици