313

Истинският

преди 1 година

Факта че Костадинов досега не се продаде и продължава да държи фронта без да се огъне на постоянните капани които се опитват да му залагат ме кара да му се възхищавам. Такъв политик досега не сме имали. Доверявам се на Възраждане и техните идеи имай вече на Костадинов.

312

Войводата

преди 1 година

Кой те пита бе варненски ром. Колкото трябва оръжие муниции и продоволствия ще даваме на Украйна. Партия *** заедно със твойта спонсори митрофанова влакчето и към масквеиеее....

311

Koko

преди 1 година

Персона нон граха.

310

Анонимен

преди 1 година

Агенти явно има и за това посолство.!

309

Анонимен

преди 1 година

Нахален и нагъл урайнец. Да се маха Да си взима туристите дето се препичат на морето и ВЪН от България. Неблагодарници.......

308

до теодоро

преди 1 година

"44 год Русия обявава война на България "! Ама жено хич не си в час ! За да минат рус войски през България ,гонейки немците те трябва да ни обяват война !По този начин минават транзит през страната ни !

307

Анонимен

преди 1 година

85% от българите искаме пълен неутралитет. Ако не може да сме неутрални, то искаме да подкрепим Русия, която води справедлива война за спасението на милиони хора с руско самосъзнание на територията на бившата вече изкуствено създадена държава Украйна. Западноукраинците да си се отделят и да се преклонят пред Вашингтон, но Донбас, Крим, Херсонска, Запорожка, Харковска, Днепропетровска и Одеска области са били, са и ще бъдат руски. Напред, братушки! Победа във войната със световния агресор - САЩ!

306

Теодора

преди 1 година

Най-големият предател появявал се на политическата сцена е Костадинов. Септември 44та година Русия обявява война на България и тръгва да окупира части от страната ни. Само казвам..

305

Иванов

преди 1 година

Този път Костя е напълно прав откъде накъде чужд посланник има информация за точните бройки оръжия които имаме тука трябва да падат глави от най високо в държавата и да се назоват с имена тези които са дали информацията и или отговорни за това пълно изсветляване и моментална реакция на прокуратурата

304

876

преди 1 година

До Отвратен. В Уикипедия пише всичко за старото ни оръжие. Видове оръжия, брой и година на производство. Ако Копейкин Ви разрешава да мислите и четете , просто го прочети.

303

pb

преди 1 година

Костя говори главно глупости и търси поводи да се заяжда, но за едно е прав - украинците не спират да нахалстват, било като дипломати или бежанци.

302

лапай курдоф

преди 1 година

тоя па тоя, поредният болен лидеров

301

Ахмед

преди 1 година

Костадинов е 100% прав.Налаганото цинично задкулисие излиза наяве всеки ден и час и се вижда колко цинична е нполитиката на ЕС и НАТО.

300

Анонимен

преди 1 година

Ахахахха местната матрьошка на Рашастан - Костадина Копейкина. чудя се да се смея, или плача като в еидя тая смехотворна персона.

299

Отвратен

преди 1 година

На *** ли се правите или наистина сте такива... Откъде украинския посланик имал тази информация ли? От същите тези евроатлантици и пишман НАТОвци, които 30 години предават и рушат България и Българската армия - Шаламановци, Тагаревци, Божиловци, Събевци, Налбантовци и пр. *** на краварите!

298

Анонимен

преди 1 година

Съд и затвор за Сата Нато!Може той да е шпионин и да казва всичко за България срещу заплащане на Украйна.

297

Анонимен

преди 1 година

Сата НАТО пак почна да лъже и маже.Не е вярно.За този вид оръжия не пишеше точен брой в Гугъл.Сега вече по всички новини се знае колко са.Предатели...

296

Тия

преди 1 година

Омръзнаха на всички.

295

Сата НАТО

преди 1 година

интересното е откъде посланикът на Украйна има данни за наличното въоръжение и неговият брой? -----///----- От Гугъл. Тези неща изобщо не са тайна, а са отдавна официално обявени.

294

Зозо

преди 1 година

Хахахахаа, чужденец издал държавна тайна?!? Да не е казал колко оръдия има Украйна? Копейкин вече се чуди каква идиотия да измисли :)))))))))))))))))))))))))))