144

"Няма

преди 2 години

светец без минало, нито грешник без бъдеще." е казал един мъдрец навремето. Вместо да свалим шапка на човека, че половин година работи без пари и помага на деца да тръгнат по верния път в живота, ние го плюем, че едно време взимал дрога. Що за хора сме?

143

Анонимен

преди 2 години

Мръсни ,крадливи гербери стига сте плюли по човека!!

142

Анонимен

преди 2 години

наркоман да учи децата да не взимат наркотици ....възможно , ако посочва себе си за пример да не стигнат дотам

141

Ну, ице, ну погоди

преди 2 години

Наркоса-рапер изпитва угризения, но иценце, късно е. Знаеме се и мнозина помним какво вършеше. Сега обърна палачинката, но папкаше от ГЕРБ, нали? Сбирщината в парламента е точно като теб - елита на нацията. Хайде сега:дай една цигара, ще те е@ у звездата

140

Анонимен

преди 2 години

гербавите крадливи депутати на колко деца помогнаха? или помогнаха само на офшорките си ;)

139

Бойко Българоубиец

преди 2 години

до 163 аве ей гербави мизер ници като не дава отчет викате кво е направил като каже какво е направил що се фукал.. а вие за 13 години какво направихте бе крадци

138

Ивелин Михайлов

преди 2 години

до 164 ами ти по нищо значи не си по-различен от депутатите

137

Анонимен

преди 2 години

80 000 лв на година, без да правиш абсолютно нищо ? И аз искам така

136

Постулат

преди 2 години

Скромността краси човека!При този странен индивид Ицо ХАЗАРТА не я забелязвам! То бива фукня бива,ама чак пък толкоз?! А що се отнася до злобата му ( и не само неговата ) към ГЕРБ...май го изнервя социологията,която напоследък неизменно сочи ГЕРБ като първа политическа сила! Освен да покаже среден пръст...за друго не му идва пипето...:))

135

Анонимен

преди 2 години

От глупав по-глупав в тая партия.

134

Анонимен

преди 2 години

Към Ицо ***. Виж какво драги, ти си депутат, а не социален работник. Тази работа, която описваш е много трудно да се докаже, дали изобщо е извършена от теб. Имаме само твоята дума, пък и не е работа на един депутат. Та, депутатът ако не знаеш, е законотворец, прави предложения в парламента, гласува закони, или обяснява своите забележки по тях. Внася проект за такива, отправя питания към министри и прочее. Накрая, няма ли кой да ти запиши устата, защото колчем я отвориш, само простотии излизат

133

Анонимен

преди 2 години

От 157 надолу...Някой е пил повече, или се е нагълтал яко с таблетки.

132

Анонимен

преди 2 години

Ицо простака стана лице на ПП. Честито.

131

Да уее

преди 2 години

Еле па за теб!

130

Анонимен

преди 2 години

Като вкарвате палячовци и гъдулари за депутати така ще е

129

Анонимен

преди 2 години

Ицо Хазарта е срам за българския парламент.

128

Анонимен

преди 2 години

137 Русия копира западната култура, още от царете. Германката и руска царица Екатерина Велика, внесе от запада архитекти, художници, строитери на инфраструктура, които построиха дворците й. Тя продължи това, което започна Петър Велики. Руските писатели са възпитаници на западната култура, пречупили я в руската самобитност. Цялата им индустрия, наука, икономика, военно дело администрация е построена по модел на запада. Лоша е само политическата им система.

127

Анонимен

преди 2 години

Заради прюещите ГЕРБ, които ПП инсталирана в жалкото подобие на парламент, което имаме в момента, ГЕРБ с основание никога няма да подкрепят това правителство. БСП в него е много опасно за България. Вече нанесе достатъчно вреди на външната ни политика. Колеблива, тя е унищожителна за имиджа на България. Ще трябват години да се поправи.

126

Анонимен

преди 2 години

142,143 Пишещияг, погледни първо себе си. Смени таблетките..

125

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо вкараха в парламента от нищото, хора, които да плюят ГЕРБ. Ицо е един от тях, клакьор. Той толкова си може, горкият. Нищо не работят в полза на държавата, само плюят Борисов, затова са там.