49

Я, па Я

преди 1 година

До ВСЕКИ ПЪТ: Така е защото Русия винаги е била в състава на победителите. Днес Русия е срещу света и срещу държавите които през последните 300 г. и помагаха да си "стой на краката". А БГ влиза два пъти в руския капан. ПСВ, Русия бомбардира БГ и така ни принуждава да влезем на страната на Германия. През ВСВ нещата се повтарят, Хитлер и Сталин са съюзници и БГ влиза в Тристранния пакт под натиск и от Русия. Днес Русия е в батака с двата крака и няма кой да и помогне. Скоро ще се разпарчетоса...

48

Анонимен

преди 1 година

Вучич ни спретна провокация много добре е знаел че Лавров е в санкците в ЕС и няма да го пуснем мръсни игрички на Сърбия и Русия от както е почнала войната Русия не спря да ни унижава

47

Анонимен

преди 1 година

Лавров е отишъл да договори ,,жива сила'' от сърбите,нали им бяха изпратили някакви руски солдати да режат глави във бивша Югославия когато имаше война там.Сега искат да им бъде върнат жеста като подпишат някакво споразумение или договор.Иначе Коня не би се напъвал толкова да ходи там точно сега.А може и да са замислили преврат от кремъл.Руснаците гледат на България като на тяхно си заради българските русофили.Парите едно време за посръбчването на македонците дойдоха от Москва.

46

Сата НАТО

преди 1 година

Сърбите играят театри и се подготвят за обръщане на курса...

45

Анонимен

преди 1 година

Ами няма такъв документ за Левски.Някакви троянски коне тук пишат и водят пропаганда.Искат във война да ни вкарат и да сме пушечно месо.

44

Анонимен

преди 1 година

До 49:Нямам правописни грешки и ползвам разговорен български,който явно не разбираш.Щото си задръстено парче и смотан троянски кон.

43

до 48

преди 1 година

То на теб и българският ти е чужд, като ти гледам правописа. Поредния НПО хрантутник???

42

Анонимен

преди 1 година

Щом знаеш руски и чак си уловил ирония си минал покрай българите.В България руския ни е чужд.Българин бил...друг път!Поредният троянски кон!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Какъв българин си ти бре...никакъв българин не си.Някакъв русофоб нацист фашист.

40

българин

преди 1 година

На русофилите горещо им препоръчвам да чуят хумористичната песничка на руския шоумен и певец Семьон Слепаков - "Америка нас не любит"! Там всичко е описано ясно! Изводът е някъде в края на песничката: "Короче, никто нас не любит, но тряхнут очень хотят!" А финалът е колкото грандиозен, толкова и нецензурен, затова макар и на руски ме е срам да го цитирам тук. Явно Сергей Лавров е лишен от чувство за хумор защото разбрах че харесал песента (без да разбере иронията в нея)!

39

Анонимен

преди 1 година

Шоуто със сагата около този полет е забавно с това, че самолета вече е бил излетял, когато Конья е разбрал, че България не му разрешава да прелети над нея. Ха-ха-ха.

38

До 40

преди 1 година

Ако русофилчетата в БГ си направят труда да се поразровят из руските исторически сайтове,ще намерят и,че Левски е бил обявян за враг на руската империя и,че основната цел на руско-турската война е поемане на контрол над Босфора,а проруски настроеното местно население е просто бонус за по-лесна победа и по-малко руски жертви!Има го и договора със западните сили в който се поема ангажимент да не се създава голяма славянска държава на Балканите!Всичко това в руски сайтове,оригинални руски документи

37

ГОЧО

преди 1 година

Сърбежитеискат да са дяволисангелскаперушина! Скоро и те ще купуват газ от САЩ на демократични цени! Това е цената на европата!

36

Анонимен

преди 1 година

сърбете искат на 2 стола да седнат, точно както нашите ко.мун.дели от бсп и ***

35

Анонимен

преди 1 година

До ВСЕКИ ПЪТ___всеки път, когато сме с раша сме били прецакани, нищо че те казват друго, все пак болшевишката промивка на мозъци е играла мнооого години тук, трудно ще се измъкнем

34

Анонимен

преди 1 година

До Маскара българн___да ти кажа, че руснаците не са ни "освободили" безвъзмездно, отнесли са ни всичкото злато, документи, доказващи правата ни като държава, след това под руско управление да не сме цъфнали и вързали?... избили са интелигенцията ни, цвета на нацията ни и още страдаме от това!

33

Просто е! -избори

преди 1 година

Задават се избори, Бай Издън и компания миришат на гр обища. Ако има поне някаква своода на словото в краврника ще има гражданска война. Затова е всичко.

32

ВСЕКИ ПЪТ

преди 1 година

Всеки път като сме срещу Русия сме прецакани! ВСЕКИ ПЪТ!

31

преиначил си текста

преди 1 година

Hевъзможно е да бъдеш едновременно интелигентен, пoчтен и американофил! Ако си инmелигенmен и почmен, никога няма да си американофил. Ако си почmен но симпаmизираш на краварника, то инmелигенmносmmа mи е под въпрос. А ако си инmелигенmен и подкрепяш краварника, значи си всичко друго но не и почmен!

30

Истината

преди 1 година

Hевъзможно е да бъдеш едновременно интелигентен, пoчтен и pycoфил! Ако си инmелигенmен и почmен, никога няма да си русофил. Ако си почmен но симпаmизираш на Русия, то инmелигенmносmmа mи е под въпрос. А ако си инmелигенmен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почmен!