10

Анонимен

преди 2 години

Който ви каже, че можете да свалите безоперативно мазнини от някоя част на тялото, без да се засягат останалите, или просто ви лъже, или сам е неграмотен гл упак.

9

До 1

преди 2 години

Целулит имат или провинциалистките, които маат на беззъбата си текезесарка баба ***, които тя нарича здравословни, или някакви тотални оръфани създания от женски пол от Люлин. Една уважаваща себе си жена, дори с няколко деца, винаги трябва да има време за себе си. Не струва пари, а само себеуважение.

8

пенсионер-ветеран

преди 2 години

с Новите Цени на Храните на ХиперИнфлацията на Кикорко и Кокорко, който е Затлъстял като Склонеп Ш0пар от Папкане, аз нямам никакъв проблем с теглото - пенсията стига точно за 1 ядене на Седмица!

7

Анонимен

преди 2 години

За първи път чувам че може избирателно да се махат мазнините без операция. С липосукция - да. Но неоперативно? Решаваш че ще сваляш мазно от шкембака, но си го оставяш на бедрата? Хахаха. Или шкембето си го запазваш, но сваляш от д-то? Къде се прожектира тоя филм? :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Моята леля е с такъв проблем, около 160 кг. е, на 62 години е, ама трудно я хваща един стол, то единия бут и е колкото единия стол. А чичо е много слабичък...те като си легнат и сигурно чичо стърчи от кревата, хахаха

5

П.К.

преди 2 години

Съжалявам, но...от нежния пол виждам все повече дебеланки. Млади момичета, с наляти, с провиснали месища. Дебеланки са и повечето млади жени в нашите телевизии. Това не само не са красиви, стройни тела на млади жени. Това е опасно състояние за здравето. Мили, мили момичета, млади хубавици. Правете, струвайте, не напълнявайте толкова. Да сте здрави, но стройни и красиви.

4

Анонимен

преди 2 години

С разходки по планините е най-лесно и приятно. Може и с работа в градината на село, ама не всеки си има градина на село. Иначе е чудесен фитнес.

3

Аз промяната

преди 2 години

С глад и тренировки и постоянство

2

за момите

преди 2 години

редовно креватна гимнастика с нови и непознати опитни и зряли господа за отслабване

1

Анонимен

преди 2 години

С тренировки и правилно хранене. Ама на днешните момета им дай да льокат цели бутилки вино и да муат пици и бургери и после "леле, що имам целулит".