57

гостенка

преди 1 година

Путин, ти да не би да си обогатил своя народ та съдиш запада? Ти си обогатил само Москва, останалите тънат в мизерия. Нали ги виждаме, даже по нешънъл джеографик се вижда беднотията на руския селянин! Путин, ти стана позор за Русия. Време е да си ходиш! Време е Русия да се освободи от теб! Ти стана фашист, ти се побърка, ти си изкуфял. Дано Господ те прибере по-скоро да не се мъчиш, но и ние с теб да не се мъчим! Да ме прости Господ, но с теб не се издържа!

56

Анонимен

преди 1 година

Велика Русия!

55

ББ

преди 1 година

всички присъстващи на "икономическият"ти форум ще бъдат презряни и санкционирани...разбира се китай ще се наложи да спрем инвестицийте и заплатите на народите ви,путин ще ви храни с ограбеното жито от Украйна...или с ядрените си ще ги храните?...това е нелепо...това е престъпно...Война е...да воюваме!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Остинския глад ще е зимъска в Укри-Укри-Ландия. Запада им изнася житото на запад, руснаците влачат на изток. Обикновения укри единствената му надежда е да попадне в зона контролирана от руснаците и да получава хуманитарки. Хуманитарки в зоната под контрол на Зеленяшка - няма. Тъжно за обикновените укрита. А по-наглите укрита ще се излежават по Слънчака. Естествен подбор - за да преживееш трябва да си нагло укри. Хахаха.

53

Анонимен

преди 1 година

Ама нагъл! Кой подпали война в Европа , бе!

52

?!?

преди 1 година

Тоя звучи като Просто Киро: нашия казва така: Очаквам голям разтеж в следващите години . Ти само стой та гледай. Има една съществена разлика ние само гледаме а руснаците мрът по бойното поле за светлото бъдеще на тоя. Само не разбират, че историята се пише от победителите, а те загубиха пропагандата в целия свят. И ще съжаляват за това.

51

ano;

преди 1 година

ot surceto na edin prosiak ;

50

ano;

преди 1 година

g-n putin vashata greshka e po-goliama (vodiat te slepci) ne-veji ,odtam i greshkite koito sledvat edna sled druga ;za ukrai.nata vi gotviat kapan , shte ima mnogo zalojnici pred mold. za vashite patuvania navun hakeri po samoletite vi na vsicki, za pojari v donecki kalinin-grad , za vas v rus,-pojari ; do kraia na uni shte prilicati na saturn s prustena ; taka e kakto te vodiat slepci-nepo boga;purvo e bog posle drugoto ;vinagi da zapocvat s purvoto ; da bog tova e ;

49

Генерал

преди 1 година

Г-н полковник ,наблегнете на чистките в Русия ,нека да се реши въпроса с предателите вътре в Партията ,а после в чужбина !

48

Анонимен

преди 1 година

Цяла България Ви стискаме палци господин Путин! Успех! Унищожете предателите!

47

Икономист

преди 1 година

До Христо ХристовПич ти си царя на простаците.

46

Специалист

преди 1 година

А Путин се бори с бедността като унищожава цели градове. 60356

45

Анонимен

преди 1 година

Глад и бедност идват заради войната, която започна Путин в Европа. Още не мога да повярвам, че това наистина се случи.

44

Анонимен

преди 1 година

Тая па ракова мумия пак се обажда неподготвена и пак замириса

43

Анонимен

преди 1 година

Наглост , наглост , наглост

42

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин събере на форума в Петербург,Си Дзи Пин и Нарендра Моди означава,че със запада е приключено!

41

Христо Христов

преди 1 година

Още 2015 година Юнкер заяви, че пътят на Европа е надолу. Но де неграмотният балкански про'стак да може да вдене какво значи това?!

40

Христо Христов

преди 1 година

До 41" А и никой на запад не се интересева от алтернативата - синтетичен петрол, използван още от Хитлер." - напротив, интересуват се. Но се оказва, че да се произведе синтетичен керосин нужен за летище като Амстердам са нужни 13 АЕЦ-а като Козлодуй. Но ВСИЧКИ знаем, че АЕЦ е лошо нещо според управляващите в ЕС.

39

Ще се окаже

преди 1 година

...че Бензиностанция с ракети е по- добре от Акономика без Енергия. А и никой на запад не се интересева от алтернативата - синтетичен петрол, използван още от Хитлер. Дремят и не мислят. Те парите не падат от Космоса!

38

до 34

преди 1 година

Слабо ме вълнува какво става в Русия, САЩ и ЕС. Гледам какво става в България. Но и по-общо да погледнем, като теглим чертата, май хората в ЕК и САЩ понасят санкциите по-тежко от руснаците. Думите не правят реалност и пропагандата не се яде, нито се пие, нито топли през зимата.