12

баце

преди 1 година

Какъв летен сезон бе кияк. Ще дойдат да почиват руснаци във вражеска държава или пък ще дойдат обеднели западняци щото имат излишни пари?!

11

Бако

преди 1 година

Урките са виновни: завладяха хотелите, напълниха морето с мини, *** всичко!

10

?!?!?!

преди 1 година

До ДокЗа съжаление е най-точното определение за туризма в БГ ... ако го нямаше и Хепи ауър никой нямаше да дойде тук ...

9

Док

преди 1 година

Тоз пък...къде бил проблема... А си мислех, че е заради разбитите пътища, презастрояването, ужасяващо ниското ниво на обслужване, отвратителното качество на храната, наглите мутряги с бариери искащи пари за паркиране, чадъри, шезлонги и пр., липсата на природа за сметка на бетона, изливането на отходни води директно в морето, високата концентрация на хъхрещи елементи с палави ръчички, бясната денонощна чалга, смрадтта, кафевите жрици, наркодилърите, батките гледащи лошо...сено съм се заблудил.

8

Анонимен

преди 1 година

Проданов: Предизвикателството на летния сезон е близостта ни с Украйна ......... на вас близачите на pyски зaдници главите ви пречат.

7

Анонимен

преди 1 година

Че той сезонът е уреден. Украинците са навсякъде - по черноморските и планинските хотели.

6

Анонимен

преди 1 година

Не знам за чужденците, но аз не намирам нашето Черноморие за спокойно, чисто, уютно и привлекателно с нещо. Преди години имаше хубава природа, сега няма и помен. Презастроено и то грозно. За семейна почивка, не става!

5

Дрън -дрън,

преди 1 година

ако продължавате да обгрижвате неблагодарни навлеци, туристически сезон ще видите през крив макарон....Смяхх.

4

Хахаххахаххаха

преди 1 година

Ами да се отдалечим, а? На тази територия всеки вижда проблеми! Никой не вижда потенциал и възможности! За това сме най-бедни, болни и онеправдани!

3

Коментар

преди 1 година

Бойко искаше бели платноходки в Черно море пък ни натресоха военни ръждилници и мини!

2

ХАХА

преди 1 година

Аман от туризма ви беее!Все едно сме Бахамите а не някаква загубена територия на отходната зеленясала с кафяв оттенък яма на цяла Европа дето и се изливат кен..3те!))

1

Чук и Гек

преди 1 година

Като ви изплават убитите на плажа и ще се разбягате!