93

Анонимен

преди 1 година

До 102 Очаквайте най-твърдия отговор от Русия - ще ни спрат износа на Лади!

92

ДДТ

преди 1 година

Е,и как ще се постигне примирие по дипломатически път,след като на първия им дипломат забраняват достъп?! Че Евросъюза го управляват роби на Америка го знаят всички,но поне чувство за самосъхранение нямат ли тези мекотели?

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98, пускаш коментара от Масква е напълно възможно да те баннат, приберат и осъдят на 15г затвор, но от тази страна, стига да не нарушаваш някои общо приети и човешки норми, можеш да си пишеш спокойно.

90

Андри

преди 1 година

Българи! Очаквайте най-твърдия отговор от Русия.

89

Анонимен

преди 1 година

до 99, аре пак някакви опорки, само че тоя път от цивилизационния избор, ми бегай в Мюнхен, Барселона, Копенхаген, Амстердам, Флоренция и т.н. никой не те е спрял

88

Ами

преди 1 година

Естествено, че ще му е забранено на тоя военнопрестъпник !

87

Анонимен

преди 1 година

ба си свободния свят, чакам всеки момент да ме баннат, щото имам възражения, като почнат едни напудрени думички да се ръсят, чак ми се по връща

86

Анонимен

преди 1 година

До 94 Алтернативата на живота в Мюнхен, Барселона, Копенхаген, Амстердам, Флоренция и т.н. е Минск, Казан, Челябинск, Владивосток. Ако повече ти харесва втората група, свободен си да отидеш там, но не налагайте цивилизационния избор и на децата ни. България е Европа, не е сибирска степ.

85

любопитен

преди 1 година

Интересно ми е как се "влиза" на територията на една държава на 8000 м височина.Както ми е интересно дали гърците знаят, че прелитайки над Гърция Лавров "влиза" в ЕС.

84

Анонимен

преди 1 година

Сергей Лавров и 3 март не принадлежат на България

83

Анонимен

преди 1 година

86 свободен свят? Я пак? В свободния свят, когато мислиш различно от спуснатата политическа директива не те заплашват със саморазправа, бой и смърт. А тук го правите. В свободния свят имам право на свободно изразяване, на това да следвам морала, дори и когато не го приемате. Но тук това ме превръща във враг. ЕС се превърна в старото СССР. Защо ли не ме кефи, как мислиш?

82

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко 85 За съжаление, след санкциите се оказа, че Русия не разполага с технология да пусне Лавров с капсула през тръбата и са го изпратили да пълзи. По последни данни, в момента се намира някъде около с.Трън и скоро ще премине на сръбска територия, като е впечатлил всички в Кремъл с бързите си темпове на придвижване и издръжливост на кон.

81

исмаил

преди 1 година

чувал ли сте тази песен анани сикерим стояне?

80

Анонимен

преди 1 година

Well done, guys! You made my day!

79

Анонимен

преди 1 година

Единственото хубаво на снощния мач на националите беше, когато грузинската агитка започна да пее "Путин ***!"

78

Трп

преди 1 година

Сергей Лъжльото познавате ли?

77

ХАХАХАХАХ

преди 1 година

Ха-ха и на Байдън му е забранено да влиза в Русия, ЩЕ МУ ЗАБРАНЯТ И В кИТАЙ да влиза ,както и в Обединените американски Емирства не е добре дошъл !!! Мислите ли с главите си. Американският президент не е добре дошъл в над 100 д-ви.А запад е от 30 д-ви ...

76

Анонимен

преди 1 година

80 ако Киро ни изхвърли още веднъж от политиката, ако Киро пак клекне на украинците и позволи на такива като Кулеба да ни назидават, ако Киро клекне за Македония, дynе да му е яко на твоя Киро.

75

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 1 година

Няма да допуснеме , някакви руски пияндурници и въшкари , да определят , начина ни на живот и да ни заплашват и рекетират с газ ,нафта , ядрени бомби , и ред други простащини.......АЙДЕ СТИГА --ГОСПОДАРСКИ ИЗЦЕПКИ ....ще командвате у Сибир--- У НАС ---НЕ! --РУСКО-ДУПЕДАВСКИЯ КОМУНИЗЪМ ---УМРЯ!

74

До Кремъл

преди 1 година

Пускайте го през газопровода, там няма санкции и ограничения и директно излиза в Белград!