507

Русофил

преди 1 година

Идва времето, когато горчиво ще се разкайваме за всички глупости, които сътвори и продължава да твори България! Но ще бъде твърде късно. Видяхме до какъв разцвет сме стигнали благодарение на новите ни приятели!

506

Тошо

преди 1 година

Да вземе, не , да не им стане, а вземе да ви стане навик, да ви ограничават!Страната ви не е малка, ходете си където щете, ама не ходите, щото при кого и няма за какво!

505

Кики

преди 1 година

Безсилие и унижение , това са смехотворните заплахи на комедиантите от Кремъл.Защо ви трябваше бе? Бяхте изградили някаква илюзия за сила и величие у света и сега всичко рухна.Амортизирана техника на 50 години и кухи хвалебствия за безаналогова армия.Смях , резил и позор за матушка.Слава на Украйна.

504

До 563-ти

преди 1 година

Маршрутът не може да бъде през Унгария,защото за да влезне в нейното въздушно пространство,самолетът трябва да мине над Румъния или Украйна.

503

Morski

преди 1 година

До 561-Като "дължим свободата си на Русия и руския народ" ЗАЩО ТАЗИ "СВОБОДА" НИ РАЗПОКЪСА НА ТРИ, ЗАЩО САМО 7 ГОДИНИ СЛЕД ТАЗИ "СВОБОДА" РУСИЯ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА СЪЕДИНЕНИТЕТО, ЗАЩО ПРЕДИ ТАЗИ "СВОБОДА" РУСИЯ ПОДПИСВА РАЙХШАДСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ С АВСТРО-УНГАРИЯ ЗА НЕДОПУСКАНЕ НА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ , ЗАЩО ТАЗИ "СВОБОДА"ИДВА СЛЕД МНОГО ИЗСЕЛВАНИЯ НА БЪЛГАРИ В РУСИЯ И ЧАК ПРИ ПОСЛЕДНАТА 12-ТА РУСКО-ТУРСКА ВОЙНА?ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ЗАПЛАЩА ПРЕСКЪПО В ЗЛАТО ТАЗИ СВОБОДА СЛЕД КАТО НИ Е "ДАРОМ"??

502

Анонимен

преди 1 година

Били гробари ????? Руските дипломати сипят обиди към независими и суверенни държави и искат всички да им козируват. Преди 30 години всички държави от източния блок бяха щастливи, че се оттърваха от СССР.

501

Анонимен

преди 1 година

И Украйна е суверенна държава, но това не попречи на Русия да я нападне.

500

Анонимен

преди 1 година

Дължим свободата си на Руската имерия, а вие червените я ликвидирахте, избихте царското семейство, офицерството и аристокрацията, а интелигенцията избяга.

499

Анонимен

преди 1 година

До Чернишевски:от женски или си мъжки пол не знам роби сте вие на турската империя която русия ви освободи сега не сте суверитетна държава а сте колония на сащ в ес сте роби миете чиний тоалетни ние руские сме суверитетна държава и сами се ръководим не се съобразяваме с никои бг са кукли а ние сме човеци

498

Анонимен

преди 1 година

Гледам картата на Източна Европа и си мисля, че са търсили повод да не стигнат до Сърбия. Маршрута е през Унгария, чий го дирят в България, Северна Македония и Черна гора?

497

Анонимен

преди 1 година

Косачов,вие суверенна "европейска"държава,какво търсите в суверенна Украйна? Що за наглост?

496

Русофил

преди 1 година

За каква свобода пишете тук, з какъв суверенитет?! Грозни и пошли изкази на неблагодарници и родоотстъпници. Дължим съществуването си като държава на Русия и на руския народ. Крайно непристойно е поведението на част от българското общество! Как не случихме на читави управници! С тяхно участие и с помощта на новите ни съюзници България загива!

495

Чернишевски:

преди 1 година

"мизерна нация (са руснаците) нация на роби, от горе до долу все роби" Робите мразят най-много свободните хора и тези които се борят за свободата си! Украинците са свободни и искат да останат свободни. Но робите искат от украинците да се предадат на руснаците, за да се превърнат в роби като тях. Затова изпитват неистова омраза към украинците! Защото украинците се борят за своята свобода и не желаят да бъдат руски роби.

494

До Путистан

преди 1 година

Споко, война с русия няма да има, защото руската армия ще свърши в украинския чернозем. Важно е само Западът да дава навреме и достатъчно много оръжия на украинците. То е ясно, че при сблъсък на производствения капацитет, руснаците нямат никакъв шанс. Истинската война ще е след 10-20 години с Китай. Тогава ще бъде м... си трака.И ако сега ви притеснява газта и нефта, тогава без китайска електроника ще бъде съвсем та..к.

493

ББ

преди 1 година

позор,дебелак от раша,изпратил децата на гладните руснаци на безсмислена смърт в Украйна,да убиват мирни за тоалетни чинии...позор,хора елате на себе си...минавате хи.лер....ще свършите още по-зле от хи.лер/дипломатично не...сайта е руски,лицемерно цензурират споделящи...думи...изкази/хитлер...***...***...и още много други...забавни хора са...не струват и копейка!!!

492

Путистан

преди 1 година

Опитва да изнудва и заплашва нападна държава на която е гарант на целостта заради това ,че Украйна им предаде атомното си оръжие ! Ясно е че ще има война ,те искат ново разпределение на света зони на влияние или щели да унищожат света ! Света трябва да се готви за война със Путин ,защото той така или иначе се готви ! Или те ще ни унищожат или запада трябва да победи категорично до пълно декомунизиране и депутинизиране и съд във Хага .

491

Гост

преди 1 година

Не ми пука за НАТО, но руския нацистки самолет на лъжеца Лавров не го искам над България. До няколко години Лавров ще е в килия в Хага.

490

Анонимен

преди 1 година

Интересна е позицията на Русия. Европа и САЩ им правят страшни мизерии, а накрая им е виновна България. Нали Орбан им е голям приятел, да минат през Унгария. Ние не сме фактор, че да ни заплашват и с ракетно нападение. Като са мъже, да го спуснат от космоса със совалка. А иначе казано - има и социални мрежи, където могат да направят конферентна връзка.

489

Анонимен

преди 1 година

Бъзикайте се. Русия няма да си даде житото. В Украйна тази година има суша. България не знам какво си мисли. Ще ни вземат житото европейците и американците. Ще видите хляб от 5-6 лева и нов заем от още 10 млрд. Украйна така слушаше и до къде стигна?

488

Михали

преди 1 година

Русифобството е болестно състояние близко до това на делириум тременс. Причинява се от четене на зелена информация от зелени сайтове и се характеризира с фашисоидност и пълно отсъствие на собствено его характерно за поведението на тълпата. Лечението е на студено в колата на трупчета, при който махмурлука по-бързо минава. В по-тежки случаи антидота е поемане на достатъчно количество руска водка за окончателно премахване на зеленият обрив по тялото и самотната мозъчна гънка.