6

Анонимен

преди 2 години

Не слушайте Нейков! Това е все едно, да слушате експерта по хиперинфлация Гечев!

5

Анонимен

преди 2 години

Истински нуждаещите се хора са богатите и бизнеса. За тях ще построим комунизъм, с енергийни помощи и ще им плащаме да се правят на бизнесмени със скъпи играчки и ще пълним банковите им сметки от държавата. А за народа ще построим див капитализъм. Решено.

4

пасарела

преди 2 години

Браво ПРОСОТО , пълна истина !! Тоя го помня още като беше при Ив . Костов и тогава нищо не направи , а само генерираше ; за себе си ! Като толкова знаеш , ела и направи нещо за държавата , а не само да лаеш напресоки !!

3

ПроСоТо

преди 2 години

тоя е голем образ!..Още от "мътните води" след 1989-та,тоя ШМЕКЕР яхна "Вечното магаре",наречено сега на майтап "Балкански институт по труда и социалното политика",а преди това просто именувано "КНСБ"..Само прочетете историята му!..Тя е пълна със СЛУЖБОГОНСТВО,СИНЕКУРИЕ и тлъсти облаги..И тоя го хрантутим цели три десетилетия ?!?!...Е ашколсун!.."ШМЕКЕРА vs СТААА ДО ТО"..

2

Комунист гаден !

преди 2 години

Отивайте си в САЩ , Западна Европа или Русия ! Микроцефали , които ни управлявате след 9 Септември 1944 година и до ден днешен ! Корупционните схеми и планове са в основата на комунистическата ви жилка !

1

Анонимен

преди 2 години

Даването на калпак никога не е правилна политика. Но е по-лесно и става за пропаганда.