7

До Сиднито

преди 1 година

На какви екзотични места ходиш бе братче, ще те изядът прочутите австралийски мухи, ха ха. Нема нужда да се навиваш толкова, сега хората по сенките, рекичките, и си пият ракията и автоматик си карат и каквото им е кеф, голям праз че си се набутал в Австралия, на никой не му дреме :D

6

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Какво ще последва .500 милиона ,половината пенсионери. 10 години харчене без задръжки и без цел .Цяла Европа стана една фалирала Гърция . Добре че е войната в Украйна да имат оправдание и припечелят от доставка на оръжие .Да на оръжие , да стр чули за хуманитарна помощ ?

5

ГОЧО

преди 1 година

Смисълът от ЕС започва да се губи! Този съюз се изражда в следващият нацисткофашисткирайх и всички ние ще му търпим последствията! Парите губят своята стойност ежедневно, няма никаква финансова икономическа и материална сигурност за населението! Капиталистите толкова години реваха срещу *** а сега и те започнаха да национализират имущества и пари незаконно! Това демокрацията ли е илиРОБСТВО!

4

Бай Илийчо

преди 1 година

Такоф глад иде.... ! Библейски !

3

Анонимен

преди 1 година

2014 г. няма никакъв кови или война. Дълговете са натрупани от ИТ и военните в САЩ и ЕС след 1990 г. а през 2007-2014 г. за да не фалират банките, държавите спасиха банките. Сега се измисля войната или кови като причини за инфлацията за да обеднее населението или се ограби Русия и Африка. Богатите стават по-богати а бедните по-бедни.

2

Анонимен

преди 1 година

Дефлацията е когато се тегли и трупа дълга от капиталистите и банките, а инфлацията е когато трябва да се стопи дълга на капиталистите и банките за сметка на населението. Няма никакъв кови или война. Това го има постоянно при капитализма.

1

отСиднейАавстралия

преди 1 година

Всяка година не съм спрял да ставам все по финансово красив, зимам 5 цифри месечно долари и си карам автоматика доволно само по екзотични места из Австралия. Поздрави отСидней