64

Тодее

преди 1 година

Тук пак нашите пулограмотни русофилчета коментират,така ли и не разбрахте,че руснаците не се бият за пръв път по тези места,,побеждават понякога после някой подписва изтеглят се и скоро пак идва някой друг дурак да освобождава пак същите Домбаз и Южна Украйна,и при Ленин и било така с украинската народна република после Сталин даде Донбас на Украйна после пак се биха с власовците,и така без край,но българина русолюбец просто не вижда че това са хора водкаджий с психически отклонения

63

Анонимен

преди 1 година

Това е голям бизнес, дават ти оръжие ти го препродаваш, а сънародниците ти те що плащат още 40-50 години. Както знаем безплатен обяд за простосмъртните няма

62

Анонимен

преди 1 година

Вместо да води преговори за мир Зеленски иска още оръжия е кой е виновен за войната и всичко произтичащо може да си отговорите сами

61

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Зеленски има Голяма нужда.. Но има по - Голяма нужда от памперси, като тези на дядо Бидон-чо.

60

Анонимен

преди 1 година

Да ги превземат по-бързо и да си ги държат там,че Европа пропищя от тези кърлежи

59

Анонимен

преди 1 година

Залозите се вдигат, и рано или късно някой ще си тръгне. ФАЩ наливат пари да "помагат" но ако русия не се откаже, тия "инвестиции" ще изгорят. Укропите нямат индустрия, не могат да си поддържат военния апарат, русия може и то на много по-ниска цена от западните военни индустрии. Да - може да ескалират с по-мощни "помощи", но и русия има мегдан да ескалира, и то с доста по-мощни оръжия от всичко което укропите някога ще видят.

58

Анонимен

преди 1 година

Киев иска други да се бият вместо тях! А, най-добре е, ако може и войната да е на чужда територия! .... но те си искат, и искат, и искат!!!!!!!

57

кой

преди 1 година

Аз пък си мислех, че имат нужда от МИР........

56

Анонимен

преди 1 година

Силата, която ще иска да и се отплатите в един момент, въпреки резултата от войната ще е разграбване на ресурсите на Украйна. Ще ви завладеят западните "самаряни", които ви обезкървяват, обезлюдяват и обедняват. Украинците ще слугуват, ако оживеят на "загрижения запад" на собствена територия. Това е модерния колкониализъм, заробване на ресурсно богати държави с назначени еничари, марионетки за управляващи.

55

Анонимен

преди 1 година

Силата и правото са с който си защитава дома. Украйна ще победи

54

Срам и позор

преди 1 година

Моля??? Има нужда от постоянно въоръжаване, от военна подкрепа?!? На Украйна колко е лимитът за смърт, колко убити е нужно да се достигне, колко да се изселят от безумната война??? Някой иска да затрие един народ, с война и лакеите в Украйна работят усърдно за това. Няма ли политици, държавници, не клоуни, ***'оти жадни за кръв, не мислещи за мир? Не се ли нагледахме на трагедии или сеир за запада, мъки, смърт и страдания за обикновените цивилни хора в Украйна???

53

рибока

преди 1 година

Каквото и да им дадат Русия винаги ще има по-дългобойни и стотина пъти повече.Не сключат ли мир скоро не след дълго ще рухнат психически.Няма как от едната страна да стрелят на воля,а от другата да са заровени в окопи и да устоят психически,че и физически.Във Виетнам,Афганистан и т.н не са бранили позиции,а е било удряй е бягай,а после когото докопат от тях.

52

Анонимен

преди 1 година

Време е западните противоракетни ПВО- та да се включат незабавно срещу рашистката *** ,която руши суверенна държава и народ.Войната не е равностойна,путлера излъга запада,затова закъсняха,то и не е очаквал това безумие на тероризъм.Ноо няма смидъл от бавене и отстъпки,и не е толкова луд а хладнокръвен садист,и украинците не са руснаци.Може да има преселени,но това не променя основното население ,бит и своя култура.

51

Българин

преди 1 година

За Русия това е най-добрия вариант. Западът да праща оръжие на стотина километра от руската граница и Русия да има пълното право да го унищожава. Имаше видео как украинските военни бягат от най-малкия взрив и изоставят всякакво тежко въоръжение.

50

Анонимен

преди 1 година

Русия много хитро държи украинския конфликт в положение да източат ресурса на европейците. Ако искаха още на втория ден можеше да изпепелят Украйна, но ги мъчат на бавен огън и в резултат Европа се оголи и няма един батальон като света.

49

Анонимен

преди 1 година

Нацистите постоянно ревът.Искат оръжие,искат това и онова.А краят им наближава.

48

Христо Христов

преди 1 година

Кажете бе другарю Гост, кога ще скопявате, заедно със Соломон Паси, лъвчето от герба в знак на подкрепа към Украйна?!

47

Аз казах

преди 1 година

Егати късмета за американците.Трепят рус армия , без да воюват , без жертви като в Виетнам.Само пращат оръжия и *** на КАЙМА.

46

ЗНАЕМ

преди 1 година

ДО ПОСЛЕДНИЯТ УКРАИНЕЦ

45

Христо Христов

преди 1 година

Не знам кой минва, но е факт: ЕС (Урсулата) говори за 100 милиарда помощ за Украъна.