13

Анонимен

преди 1 година

ОЧЕВАДНО, ЧЕ ПРЕЧИ. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ПЪТНИТЕ ТАКСИ ЗА ПРЕЛИТАНЕ ПРЕЗ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НА БЪЛГАРИЯ, ТАКА ЧЕ ДА ПОКРИВАТ ЩЕТИТЕ ОТ ГРАДУШКИ, А ЗА ОСВОБОДЕНИТЕ ОТ ТАКСИ ПОЛЕТИ - ОТ ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ.

12

киро

преди 1 година

А не бе....от три месеца военните самолети не са спирали, нито денем нито нощем.

11

Космат караконджул

преди 1 година

Веднага да се каже на самальотите да слизат! Какво е туй шаване насам-натам из облаците...Фърчат като изоглавени. Ама, ха...! Бързо да се запряти всякакво бръмчане из небесата!

10

Анонимен

преди 1 година

Да си купят ракети от ВМЗ Сопот и сами да защитават реколтата си. От градушка и самолети.

9

Тихомир

преди 1 година

До АнонименТи си изключително неосъзнат, по-добре не коментирай

8

Анонимен

преди 1 година

До 1. А зеленчукопроизводителите от Садово да излязат от социализма и да не чакат на държавата. Нали са частници? Да се научат да се застраховат.

7

Анонимен

преди 1 година

***, моето момиче, кога ще научиш това членуване? В началното училище се учи! ВъздушнияТ трафик. Как си изкарала матурата?

6

Az

преди 1 година

Ако някой някога е търсил по темата то ще знае че ракетите против град не действат. Действа само самолет който може да насища облаците за да предизвикат дъжд. Такива вмомента няма и никога не е имало е България.По добре фойерверки. Ефекта е същия

5

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

Както всеки бизнес, земеделието и животновъдството трябва да се ЗАСТРАХОВАТ срещу природни стихии и болести. Значи, ако имаш магазин със скъпа стока, трябват застраховки, СОТ и др. Ако строиш сграда, трябват застраховки за обекта и за работниците. Земеделските производители трябва да застраховат продукцията си.

4

VoVa

преди 1 година

Първо сваляме самолета, после гърмим облака.

3

Анонимен

преди 1 година

Пречи, да! И малко трябва да започнат да се съобразяват, защото животът не е само хвъркане със самолетчета насам-натам! Трябва и да се яде!

2

Анонимен

преди 1 година

Айде стига глупости. Има застраховки. Текезесарите не обичат да плащат- чакат на държавата, демек на нас със заплатите в пъти над максималния осигурителен праг. Простете, дори японските ми кленове са застраховани, камо ли продукцията.

1

Анонимен

преди 1 година

"Заради войната в Украйна въздушният трафик над страната ни е увеличен. Той обаче не би трябвало да оказва влияние на изстрелването на ракетите против градушка."---- Това да го кажат на зеленчукопроизводителите от Садово!