12

Ввв

преди 1 година

Манолова най-добре е да си намери друга работа хората не я искат е политиката защо просто за нищо не става сам дрънка на празно.

11

Мърша

преди 1 година

За теб само мога да напиша, луд умора няма, само се поти

10

Gogo

преди 1 година

Личната... омбудсманка(с извинение) на тиквата се надява пак да я... таковат(с извинение), изберат на синекурна длъжност или някъде в правителство или парламент да може да продължи да лобира за мафията и да ***... пари

9

Стооо

преди 1 година

МатаХари

8

Маноловааа,вие ако

преди 1 година

бяхте свестни,нямаше народът да ви изрита и да паднете извън борда на гемията. Но не сте си направили изводите и продължавате с менторстване и обвинения към другите-виновни са за всичко,а вие сте моралния стожер и спасител на народа.Ако искате и търсите реализация като политици,сменете си чипа,вижте по-напред своите грешки(които не са малки).Но и да го направите,надали ще се върнете в политиката,амортизирани,изчерпани и омазани във фарисейщина и лъжи сте, народът не ви вярва и с право.

7

мокри сънища

преди 1 година

Мокри сънища на сестра Галева! Същата, която приветстваше общината в Дупница, че в нея се разпореждат свирепите престъпници и убийци - братята й Галеви, които Цвъки много удобно пусна да избягат! Същата сестра Галева, която сега гледа Парламента през крив макарон и се облизва! Причината за високите цени, сестра Галева, е войната, която кремълското чудовище - вашият човек, води срещу Украйна! Инфлацията е в цяла Европа, измамнице, не само в България! Я си върви в Кюстендил!

6

Анонимен

преди 1 година

Ами вади палатките или нямаш спонсор вече

5

Силва

преди 1 година

А ти защо не си на улицата ,боркиньо за българските граждани а? Божков не плаща и ентусиазма ви мина на всички . Къде са ти мутрите?

4

Анонимен

преди 1 година

Дай газ Майче, разкажи им играта!

3

Анонимен

преди 1 година

Ще ги свалят и още как и не самоТея 100 000 курортисти който починаха и се смяха за наша сметка народа няма да им прости

2

Неанонимен до Маноло

преди 1 година

Аз. Дайте телефон за връзка!

1

Манолова

преди 1 година

Кой ще ми го подава?