336

Анонимен

преди 1 година

334 Как ще написва 342 като ти самият си 334? Дървена, червена чутура. Смях.

335

хй

преди 1 година

До 347Споко.Като трябва Вучич ще отиде в Русия.

334

Споко

преди 1 година

ще мине през Унгария.

333

анонимен

преди 1 година

СОПРЕТЕ СЕ С ТАЯ ЗЛОБА ИДАТ АМЕРИКАНЦИТЕ -КЕФ

332

КАКВА РАДОСТ .

преди 1 година

...за руснаците--сега ще си правят околосветски пътешествия, за да стигат до СЪРБИЯ.

331

СМЕХ....

преди 1 година

ЛАВРАТА СЕГА ЗА ПО-КРАТКО ДА МИНЕ ЗА СЪРБИЯ ПРЕЗ СЕВЕРНИЯ ПОЛЮС !

330

Анонимен

преди 1 година

Виждал съм написани по три броя коментари от един коментиращ, но такова чудо за първи път виждам: един коментатор започва преди 7 часа , написва за 1 час к.322-335 и спира за почивка 1 час. Сетне в продължение на още около час написва к.336-342 и вече изморен спира, преизпълнил плана си за полуденя. Много продуктивен списвач!

329

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че Киро лъжеца, докато е премиер докрав на лятото, няма да помирише руски нефт, простакът му с ***. Има една поговорка: като не можеш да направиш някого приятел, не прави от него враг. А Киро е от копоите, които знаят, че с вълка не могат да се бият, но стоят на разстояние и ожесточено лаят по него. Ген.Радев до края на живота си ще носи срама, че махна Борисов, но го замести с двама родоотстъпници американски маши.

328

До 341

преди 1 година

ХААААХАХА ... , само си пропуснал, че борбата им е за победа на.. Русия, и че вече смениха лидера и се прекръстиха на Възраждане (възраждане, да, но не българско, а на руското влияние в България) !

327

От Вселената

преди 1 година

Атака, победа, тълпата изрева, към джуджето злобно, с бялата коса. Братя атакисти, победа тра-ла-ла, изцепи се джуджето с разпенена уста. Имам черно яке, шапка и значка, патриот съм значи, атака, опа-ла. Нашата борба е за атака, и победа, и за тра-ла-ла, за победа и за бля, бля, бля. Волен президент, тълпата изгрухте, а джуджето млясна, с *** уста. Президент да стана искам, премиерче може би, и тогава власт ще имам, за да правя аз бели. Линейката спря и в ризка усмирителна джуджето си прибра!

326

Ларвов

преди 1 година

Е що такама миме... ??!

325

От Вселената

преди 1 година

Залъкът си давахме насила на Русия - тая дива сила. После цели двет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси...Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше "свята", "чиста". Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеще с танка и ни взе последната луканка... Пазеше и немците и чехите. Ние тук възспявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

324

От Вселената

преди 1 година

Ами атентата в "Св Неделя"? Ами диверсиите и вдигането на селско въстание? Ами позицията им по македонския въпрос? Македонската "нация"? Бива ли така освободителите да се месят във вътрешните работи на освободените?

323

От Вселената

преди 1 година

Действията са: Не ни освобождават заедно с Гърция и Сърбия, а можеха. Натискат Сърбия да ни разтури легията. Не ни подкрепат за независима църква. Натискат турските власти да заточат владиците ни. Сключват тайна спогодба с Австро-Унгария. Дават нашите земи на Румъния и Сърбия. Подкрепят Сърбия 1885-1886г

322

Bp

преди 1 година

На БГ не й трябват руски фашисти като този. БГ е и ще бъде демократична държава!!

321

От Вселената

преди 1 година

Да имаме огромна вина за приемането на всякакви рускосъветски модели и *** да ни се налагат... и раята не безропотно, а с кеф да ги приема и да вика.... За един русоман е нормално... е желателно ако Русия управлява България... а се твърди, че сте 80%... това е патологично ненормално.... Да не да сме такъв елит преди 1944г... със всичките дефекти и помии на елита отпреди 1944г ... Това след 1944г е абсолютна катастрофа... по резултата се вижда, а не щото аз искам или ти не искаш да е така.

320

От Вселената

преди 1 година

Да външна сила - Москва - изтреби елита на нацията от преди 1944г. Избра и възпита елита на нацията СЛЕД 1944Г. И до ден днешен масово кадри със съветски паспорти управляват държавата и старите пребоядисани днес.... Е и кой да е виновен? Разбира се и ние имаме вина, че не се съпротивляваме и приемама руския пашалък у нас....Примерно - Станишчо завърши школата на КГБ в Москва, дойде в България... на мотор с Ленчето(също рускиня) и започна да управлява България! Нормално ли е това? Не ама на!

319

От Вселената

преди 1 година

"През 1885г. Аксаков пише е статия във весник "Русь" думите, изразяващи концепцията на руския панславизъм: Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите, така както бяха погълнати от османците!"

318

От Вселената

преди 1 година

"Пътят на Русия към Цариград значи за нас политическа смърт.. ако русите влязат още веднъж в България, то вече не ще излязат. Ний трябва да разберем, че опастността за нас иде от Русия и към нея трябва да водим една систематическа отбранителна политика, като се опираме на всички враждебни нейни елементи. В разбирането на тази политика е спасението на България и рано или късно тази политика ще бъде политиката на голямото мнозинство на българския народ" Кръстьо Раковски

317

От Вселената

преди 1 година

10) След 1944г СССР нарежда да бъде избито българското правителство, българската интелигенция, да бъде проведен "Народен съд". Под нейно ръководство се създават концлагерите в България, земята на селяните се вкарва в колхозите - ТКЗСетата, селяните се обезземяват, През 1962г. 22т.злато отиват в Русия за да правят Златни Правителствени Дворци в Масква!