55

Анонимен

преди 1 година

Разпространиха снимки на Арестович с женски дрехи и подпис Люся.

54

Анонимен

преди 1 година

Укрите са големи лъжци... начело със Зеля и Арестович...

53

Анонимен

преди 1 година

Зеленски невинен туй можеше да се случи при Порошенко богат от Лвов от голяма диаспора получил известна фабрика за шоколад от баща му комприватизатор от времето Горбачев-Елцин,а от Брежнево Байдън им ходил на гости на крак да пишат договори с Гречко,че да подпишат за ракетите с далечен обсег от едните до другите без връщане назад и да се черпят с бобони,що сега вървят в Русия и той ги търгува успешно как бренд,а Байдън от захлас от тях и сина му с бизнес с Путин се счепкали разбираемо за интерес

52

За да има Мир

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ - ДА УЗРЕЕ! АМА НЕ ВЯРВАМ. ТАКА ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИ СЪС СЛУЖБАТА.

51

Анонимен

преди 1 година

Северодонецк е град със 100хил жители. Какви артилерийски и ракетни обстрели правят руснаците и по какво стрелят, след като има само един убит и двама ранени? Вчера при обстрел на Донецк от украинците са били убити 5 и ранени 20 души цивилни.

50

Анонимен

преди 1 година

Това е - все едно България да си вземе Струмица, Страцин и Куманово и преди Скопие. макетата да пищят, ще искаме военна помощ от Албания, на което ние към албанците - само да сте посмели, от Тиранката ви с нашите С400 ще остане вулканов кратер.

49

Анонимен

преди 1 година

До Бои - Не си ли разбрал още че войната за русия свърши . Най -добрият ход на путин е да изтегли армията си от Украйна иначе с рашка конец . Ако искат да я има Русия .

48

Брад Пит

преди 1 година

Търсете в Тубата: 1. Лариса Гузеева ответила Владимиру Зеленскому , 2. Россия не наш враг, наш враг - это ты! 3. Сдавайся, Хохол! Тут Ахмат Сила!

47

Бои

преди 1 година

Абе чета подолу писаници русия изгубила ту тук ту там не бе мамини воиничета от дивана русия е питбул бавно и полека прехваща сьс зьби докато стигне до гьрлото и тогава 1 посилно стискане стига ама вие мамините няма как да знаете щото питбула е много лошо животно но си дава живота за стопанина знам го от опит аиде палета джафкаите си от дивана

46

Бои

преди 1 година

Бои по укритата

45

Анонимен

преди 1 година

Украйна получи 53 милиарда долара помощ и искат още по 5 милиарда на месец. Руския бюджет за една година в условия на война е 43 милиарда 120 хиляди руска армия срещу 600 хиляди с много по голям бюджет и ги направиха на щайга!!! Ще им се иска на Украйна да бяха спазвали Минските споразумения!!!

44

Гошо

преди 1 година

Иска, ама нема...

43

Анонимен

преди 1 година

120 хилядна руска армия удари 600 хилядна Украинска армия въоръжена по натовски стандарти ни взе територия по-голяма от Холандия само за 100 дена . Това ще се учи в учебниците по бойна тактика и след 1000 години. Все Украйна побеждава... Отварям украинска карта и гледан руснаците пак напреднали. Явно са се объркали от страх и бягат наобратно...

42

Анонимен

преди 1 година

Объркан съм от противоречивите данни на украинците за развитието на военните действия. Нали щеше да има някаква мощна контраофанзива в Северодонецк. Защо не се пише нищо за това, а за някакви бомбения от руснаците и планове за 10-ти юни?

41

Анонимен

преди 1 година

Ако Украйна можеше да победи Русия то тогава НАТО щеше вече да е в Москва!

40

Факт

преди 1 година

Е те преди една седмица съобщиха че са го превзели. Предполагам е вярно.

39

Анонимен

преди 1 година

Милите медийно заблудени хорица още се надяват на някаква победа от страна на Украйна... Какво означава победа бе хора??!? Русия ще подвие опашка като улично куче ли??? Е как това си го представяте? И кво... Украйна празнува и всички сме щастливи на един всеобщ прайд ..... Някой може ли да опише какво означава победа за Украйна?

38

до 38

преди 1 година

Ами, хайде де, тръгвай да се биеш в Донбас. Стига си цъкал от телефона в Паничище.

37

Анонимен

преди 1 година

Абе то от искане до можете има огромна разлика.Видя се че руснаците са гола вода.

36

profetey

преди 1 година

Хванах и прочетох статията втори път и забелязах че се говори за Северодонецк, но не се говори за войските които са от Попасна - това са войските, които по мое мнение ще направят разликата на фронта в Луганска област. Дори да се превземе Северодецк и териториите източно от реката - тактически няма голямо значение. Но войските от Попасна правят голям проблем със всяко завзето село и градче. Отделно имат голям обхват на действия и маневри и няма много естествени прегради.