190

МОЛЯ,

преди 2 години

Не издигайте нахални момчета за "кумири... 21в. смеНякога бяха Активни борци...колкото по-прости- толкова по-"народни...сега?

189

истина

преди 2 години

Хазарта е зелен рано откъснат за политик, и стар да се прави на рапър. Така е като му липсват първите 7 години.

188

Анонимен

преди 2 години

В този парламент бъка от не дорасли и недоучили недоразумения. Едно от тях е въпросното човече.

187

Анонимен

преди 2 години

Този е за клиника ... или поне за психиатър.

186

Анонимен

преди 2 години

Вън наркоманите от парламента , цялата Кирова чета без изключения !

185

значи

преди 2 години

тия дето го поздравявали (ако въобще съществуват) трябва да са на същото интелектуално ниво като него,ужас

184

Анонимен

преди 2 години

Браво!! Да си свали гащите и да си покаже оная работа следващия път. Очевидно непристойното, неморално и гнусно поведение са на мода в ПП. После да чакат някой да гласува за тях!

183

Анонимен

преди 2 години

Каква наглост! Тозипростак дори не осъзнава вината си. Някой трябва да му припомни, че се намира в парламента и го скверни с поведението си. Има и други по-цивилизовани начини, да уличиш няколко в злоупотреби. Въпросният рапър сред депутатите, който получава немалка заплата от данъкоплатците, има нулева активност като депутат, но гафове и простащиня, бол. Вън, простотията от НС.

182

Анонимен

преди 2 години

Не помня откога не съм получавал толкова поздравления, прегръдки и ръкостискания. .......... и всe от приятели в grindr :)

181

Е да де...

преди 2 години

...ама си седите през по-голямото време с удовоствие и умиление в прехлас, един до друг и сте се хванали здраво у депутатските банки като удавник за спасителен пояс.

180

Анонимен

преди 2 години

Човек, който се хвали колко пъти е поздравяван днес за простотия, не ми го хвали...

179

linx

преди 2 години

До Де Бъ copосоидитеВсе още много си вярват русофилчетата в България !! Това обикновено са неудачници които избиват сериозни комплекси за малоценност или са просто психично болни !! В България за сега върлуват фашизоидни русофили които са финансирани от Москва но това ще свърши скоро !! Когато погледнете оз ве ре лите фаш и зои д ни физиономии на тези от възраждане разбирате че това са Лум *** ни исползвани от Москва да саботират по всякакъв начин България !! Това са московски терористи !!

178

Де Бъ copосоидите

преди 2 години

Много си повярваха някои наркосчета. Особено този рапер, който папкаше при баце. Дори и тук някои драскачи си мислят, че ще успеят да гътнат статуквото. Всички канали на контрабанда, всяка доходоносна дейност се контролира от един кръг от 40-50 години. Тези палячовци бяха инсталирани да оберат негативите покрай сценария с пландемията, специалната военна операция и гладната криза. А, и с надyпBaнето за западна Македония. След като утихне всичко, баце идва пак! Вече веднъж го играхме това.

177

Анонимен

преди 2 години

тоя се самонареди... ама заплатката и командировъчните си вървят...

176

Анонимен

преди 2 години

Чудя се защо такива долнопробни субекти, като Ицо хазарта, заемат места в парламента?Наистина трябва значителна редукция на бройката на депутатите. В парламента би трябвало да влизат елитни хора, а не такива простаци.

175

без ограничения

преди 2 години

Настоявам да бъде спрян със санкции вятъра от Русия, които дyха и върти перките на вятърните електростанции на Черно море! Не може европейска България да я дyха руски вятър и да я грее ток от руски вятър! По-добре да умрем, но да спазваме санкциите! Бойкот на вятъра от Русия! Защо не се намесва НАТО и не изпраща танкове срещу Русия? Защо мълчи Бай Дън? След като спряха руските телевизии, да спрат и руския вятър!

174

А

преди 2 години

Ти пък си точно за среден пръст, Ице..!

173

Анонимен

преди 2 години

Хазарта гробар на цялата коалиция. Следя с интерес .

172

Анонимен

преди 2 години

Дри*то и той стана голямата работа.

171

Анонимен

преди 2 години

А ние им плащаме заплата 10 000 лв на месец, за да се занимават с глупости!