9

Анонимен

преди 1 година

Бг държавата а не Врабевски може да отдели 1000 лева за нов тв канал както е на Турция в интернет с превод на бг субтититри за бг историята и музика и фолклор и църква за да се гледа бесплатно от целия свят. Турция, Англия, САЩ, Германия, Франция, Русия, арабските, Китай и кой знае още кой имат такива бесплатни документални с новини. Може да е бг звук с английски субтитри.

8

Анонимен

преди 1 година

Абе Македонците няма ли да приемат малко ущраински бежанци като се напират толкова за Е.С.? Ето тук нашите укри вече изнемогват - оказаха се странна порода хора - уж бягат от бовбардировки, а не могат да живеят извън курортите? Ще си прилегнат с македонците могат на маса да си разказват едни на други как в Македония и Украйна няма българи и как българите се държат грубо с тях. Горките макета и укри, народи, които не си знаят историята нямат бъдеще.

7

Ами

преди 1 година

Вандали има навсякъде! ДА ПОДАДЕМ РЪКА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО! ЛЮБОВТА ГРАДИ И ОБЕДИНЯВА ВЪПРЕКИ РАЗЛИЧИЯТА. ОМРАЗАТА РУШИ - ИМАМЕ ПОТРЕСАВАЩ ПРИМЕР КАК БРАТЯ СЕ УБИВАТ.

6

Анонимен

преди 1 година

Едната ръка на ДС пали, другата гаси!

5

Анонимен

преди 1 година

Па Бойко а плаче всеки ден по медиите

4

Анонимен

преди 1 година

Започна световната денацификазия и никой няма да избяга от тази мелачка. Не се фрустрирайте- естествен исторически ход, независещ от персони като перача на американски пари Врабевски..

3

Анонимен

преди 1 година

Боже, прибери си версиите! Врабевски е спонсориран от САЩ, от времето на Клинтън започна.

2

Истината

преди 1 година

За мен, това е акт на война! А за теб?

1

Тези са измами

преди 1 година

Тази фондация е пълна измама! Директорът на нашето основно училище е в нея. Училището ще му се срути, никакъв ремонт не влага ,но си купил БВМ х6, оправил къщата, вила има, апартамент има, как става това с 1000 лв. директорска заплата?!