56

Анонимен

преди 1 година

Във дневника на Менча Кърничева е показана цялата схема на де-българизиране на населението в Западните Покрайнини.Тези които не са се прчупвали и не са се продали,са ги ликвидирали.Дори и днес се чувства липсата на събуфени хора там.Това е и причината днес хората да казват: ,,абе нали си ги знаеш македонците какви са".Да това са много материални хора които каквото и да правят винаги питат ,,Колко?".няма ги онези стари българи вече дето се не продават за пари в Западните Покрайнини.Изтребиха.

55

Кики

преди 1 година

Като не искат да го"строго мъмрят", човека си развява "байрака" както иска! Преди около 20на години бяха докарали от Авганистан или Пакистан един който го бяха короновали-Цар на Македония!?

54

Анонимен

преди 1 година

Сега трябва да им се забрани на тея марсоли да припарват до България самолетна линия и Европа ли един дебел пръст за тех без повече убяснения за такива Неблагодарници.

53

Анонимен

преди 1 година

Макета, учете албански! Все пак ви е също официален език. Та мисля да мина през тоя сръбски вилает по някое време с един албански разговорник и ... адвокат. Доста добър план да изкараш една купчина пари от вашата необятна глупост.

52

Напред Копейки !

преди 1 година

Няма нужда от фантазии на свободна тема ... Това е работа на руснаците, руската политика винаги е била да създават и раздухват конфликти, и да се възползват от това.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 Ами, че Ванчето Михайлов не е роден в България, че да тургаме тука клуб! Тука имаме македонски домове във всеки голям град. Но ни един не се вика Благоев или Гоце Димитровски. В Битоля, как ще се кръсти нещо си е ваша работа. Кръстите го Ванче Кулишече Титовиче например, като не щете Михайлов.

50

Анонимен

преди 1 година

Иван Михайлов не е бил фашист,както се опитват да го изкарат някой тук.Той просто е разбрал какво зло се задава на хоризонта от страна на комунистите.И вие виждате какво ставо с България след 9.9.1944г. на власт идват кой-работническо селската пасссмина.

49

до 58

преди 1 година

Е, счупи тъпометъра. Културен център с кръчма и безплатно пиене и ядене сега си измисляте? И ти си бил там? Или "един ми каза"? Вие сте пример как една държава може да стане огромен психодиспансер. Потомците на Ал. Македонски? Че той е бил грък и обратен! КАК става тоя номер? Още ли правите експерименти мъж да забременее?

48

Анонимен

преди 1 година

Подпалвачът е спокоен, защото знае, че действията му се одобряват от най-високия връх в РСМ. Знае, че няма да бъде наказан. Османи, Пендаревски и Ковачевски, отглеждат езика на омразата, и заблуждава ЕС, че осъждат подобни антибългарски прояви. Цялото им поведение доказва това. Подобни случаи са твърде чести в държавицата край Охрид, която краде българска история, език и идентичност.

47

Кух

преди 1 година

Мисля че е време за кратка военна операция. Ама за тия чукари, май не си заслужва да се мре.

46

Анонимен

преди 1 година

До 51:Да ти кажа,че и комунизма е вид фашизъм.По-скоро са били македонски антифашисти.Продължавайте да подклаждате омразата...Оставка на това правителство,което цели война!!!Провокация е да се слага име на спорна личност за име на културен център и после да се тръби,че е запален,защото е български,а не фашистки.Защо не сложите такъв център в България,а?!

45

Анонимен

преди 1 година

Омаразата на "братята" явно няма граници! Бабите и дядовците им които с гордост се наричаха българи сега се вътят в гробовете! Никакъв ЕС. Вето и да си седят в дупката докато албанците не ги претопят!

44

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Ванчето Михайлов е еидн престъпник, осъден на смърт , в близки връзки с най-яростните фашисти в Европа в Хърватска, Италия, Германия и приближен на турските тайни служби. Срамно е да откриваме клуб с неговото име. Все едно немския културен център в Дания, да се казва Гьобелс.

43

Анонимен

преди 1 година

Кво ли не правят евроатлантиците за ,,членство,, И майка си биха продали да са роби на Брюксел . Евроатлантизма с ценности трябва да бъде признат за психично заболяване.

42

Анонимен

преди 1 година

Мъжът поля там входната врата, огледа уличната тишина и в миг подпали дървения праг. Македонски комунистически фашисти!

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 Сега се вижда че Михайлов добре е направил със сърбите и техните македониски агенти това кеото и те са правил с бг преди. 1 милиона бежанци не са избягали случайно предиу това от Македония. Сърбия и НАТО правят с бг през 1912-1944 г същото което сега прави Русия с украините и ги трепе или гони.

40

Анонимен

преди 1 година

Ванче Михайлов е избил много народ, хладнокръвно, по време на ВСВ. Хитлер го поставя и е поддържан от нацистите в Австрия там, в България също, за да избива комунисти, с идеята за независима Македония в България. И това е български център?! Да станем нацистка държава тогава, и дано скоро мразеният ви враг да ни денацифицира!

39

Анонимен

преди 1 година

Изпадаме в ситуацията на украинците.На украинците са им промили мозъка как Бандера е герой и го защитават само,защото е украинец,а другите виждат нацист и за тях всеки,който го защитава е нацист.При нас някакъв измислен герой го изровиха от прахта,поизтупаха го и го представят за герой въпреки че до миналата година никой не знаеше за тоя подчинен на Хитлер.После се чудим защо ни викат фашисти и не искат диалог.

38

Д-р Челинджър

преди 1 година

Този нека-д-ър-ен канадец ... всъщност той влоши отношенията между Българиа и Македония!!! Оставка!!!

37

Анонимен

преди 1 година

И сега какво?Ще защитаваме някакъв фашист Михайлов само,защото е българин и така всички ще ни мислят за фашисти?През това време македонски азовци там гордо ще си татуират Хитлер на гърдите.Също като украинците,за които Бандера е просто националист,а не виден нацист,убивал евреи.През това време диалог по спорните точки няма да има и никога няма да си признаят македонците грешките в тяхната история.