114

Анонимен

преди 1 година

До Румен Румене, Румене това дето си го натворил и за опорка не става! Да беше измислил нещо друго, по можеше да ти се повярва!

113

Анонимен

преди 1 година

Хунтата нищо добро не я чака.

112

До 111

преди 1 година

До Анонимен- Не говори глупости. Ако Русия иска за ден може да изравни със земята тези градчета и азовците там. И то без ядрено оръжие. Но цивилното население което азовците не евакуират нарочно ги пази като жив щит. Спри да четеш медийни ексшерти.

111

Анонимен

преди 1 година

Руснаците губели Северодонецк! По-скоро украинските наркоманчета са предозирали и им дошъл пауър, който бързо свършил и ги разкостили до един.. кратка пЕрЕмога.

110

МАЧКАЙ, ВОВА !

преди 1 година

Заповядай и в България! Прекланяме се пред теб, освободител наш!

109

Анонимен

преди 1 година

Предишния път, като стреляха по Киев, беше когато им потъна Москва, сега пък губят Севернодонецк, а там е най-боеспособната армия на Русия. Познайте какво следва скоро време с "непобедимата" руска армия.

108

ПорЦелан

преди 1 година

"Ако Америка направи операция на русия, ще я приключи за 22 секунди ..." Ако можеха да са го направили досега, ама Русия не е Сърбия.

107

а педалите мълчат!

преди 1 година

Снощи Донецк беше подложен на масиран обстрел от укропитеците - по цивилните квартали без да има тактически смисъл! Тука да има новини?

106

ПорЦелан

преди 1 година

Ударите са били по ЖП-то

105

Анонимен

преди 1 година

Да Ги гърмят,не тука да ми мрънкат за 5 звезди хотели и климатици

104

Румен

преди 1 година

Русия сега воюва срещу целия Свет и води "специалната операция" много добре. Напълни складовете с пшеница без да е орала и сеяла, напълни магазините с домакинска техника от Украйна, отмъкна в робство много хора и деца и им даде паспорти за определени зони без излизане . Номенклатурата си осигури облаги за десетки години напред

103

Анонимен

преди 1 година

До126 не са един и същ народ . Културно , финансово, политически са различни. Руснака живее по съвсем различен от украинеца. Сравнението с българи и македонци също е различно в днешно време .

102

Анонимен

преди 1 година

До по същия начин Преди и аз разсъждавах като теб, но осъзнах, че греша. Ние вече сме подали ръка, въпреки всичко, но на обикновените хора. Всеки македонец може да стане част от ЕС, като вземе БГ-паспорт, но държавата С.Македония трябва са стане част от ЕС, чак след като си решим споровете. Иначе утре ще кажат, че ние говорим на македонски, че Кирил и Методий са създали македонска азбука, че в Пиринско са македонци и т.н., което е недопустимо.

101

По същия начин

преди 1 година

...се насажда омраза и между БГ и МК, а сме Един народ. Резултатът може да е плачевен и за двете страни!!! Мислете кое е по- добро ЗА ВСИЧКИ НАС! ПО- ДОБРЕ Е ДА ПОДАДЕМ РЪКА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО! Иначе Омразата ще се задълбочава!!! Няма смисъл от това!

100

Toни

преди 1 година

До АнонименЩо му трябва на някой да бута камъка Рус по надоле- той сам си върви.Много зор за нищо

99

До 136

преди 1 година

50, 100 рубли са оранжевочервени, а 5000 - червени.

98

Ми555

преди 1 година

Войната е единствено ризултат от ОМРАЗА, НАСАЖДАНА УМИШЛЕНО МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДИН И СЪЩ НАРОД. МИСЛЕТЕ КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА?!? РАЗРУШЕНИЯТА СА МИЛИАРДИ ЗАГУБИ. ЩЕ ГИ ПОКРИВА ЕВРОПА, ТОЕСТ НИЕ. И РУСИЯ - в нейната част. Това са ГОДИНИ НАЗАД.

97

Анонимен

преди 1 година

Точно преди да избягат от манастира, Укро нацистите са подпалили дървените му куполи със запалителни патрони от разстояние, и са избягали с висока скорост.Преди 5 дни докато манастира беше в лапите на Укро Нацистите, те убиха 3 монаси там.Манастирът е към Руската Патриаршия и затова УкроНацистите губиват и палят рускоговорящи те монаси.

96

Bili

преди 1 година

А за бомбите в Донецк нещо да пишете?

95

Анонимен

преди 1 година

Ако Америка направи операция на русия, ще я приключи за 22 секунди и ще изреже тумора! Особено в днешно време, когато путин се е втурнал да лanka чужда земя и особено ако нападне първа, както путин нападна Украйна!