17

Гиб Мелсън

преди 1 година

Доматите по магазините са първо гаадни, нямат никакъв вкус. Второ скъпи. Но не цената е водеща. Водещо е че ядеш някакви *** при това плащаш за това. Затова в средата на май си засадих на градината сто корена домати, по 60 стинки коренчето, някои от тях вече бяха цъфнали. Вече имам вързали домати на една третина от засадените.. Поливам ги веднъж на всеки 4 дена като хората и ги колтуча веднъж седмично. Още отсега се облизвам и заканвам на вързалите, засега големи колкото яйца

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 "Някой умник може ли обясни на нас простите потребители защо портокалите и мандарините, които идват от Гърция, Испания и пр. са по евтини от доматите, уж произведени у нас?" Щото портокалите и мандарините растат при естествени условия с малко допълнителни грижи, а домати произведени у нас през зимата и началото на пролетта могат да се отглеждат само в парници с изключително големи разходи. Не е ли ОЧЕВИДНО?

15

Анонимен

преди 1 година

До ВЪПРОС "В Алибаба" Бедняците продължават да наливат пари в тая китайска кинкалерия. Хахаха. В Алибаба, 95% от стоките са пълен боооклук, но тарикати с надежда за "сделка" продължават да повтарят една и съща грешка: купуват бооооклук след бооокллук и после се чудят защо са бедни. Ами, затова, щото не знаете за какво и как да си харчите и малкото пари, които имате. Всичките сте големи "търговци", но мълчите като бити ... като ви прекарат.

14

ВЪПРОС

преди 1 година

Обявените Цени са само за ЕС . В Света има други Цени - в пъти по евтини .В Алибаба 1 литър олио от Украйна струва 80 стотинки , лошата новина е че е забранен Вноса в България .За Критиците - проверете , имате все още нет - ние сме заградени с Желязна Стена и ни Стрижат .

13

Анонимен

преди 1 година

До Петка "Краставиците трябва да са прави.Иначе Урсула ще ви накаже със сурови глоби." Поредната русофилска лъжа за скодоумни вЕрващи.

12

бай Тъпчо

преди 1 година

Одеве жената ми вика-Ти знаеш ли какво пише във википедиата бе? Човек трябвало 80 пъти да прай секс на годината.Ми то половината година мина, ти колко пъти си се отчел, а? Викам-ами два пъти.Лъжеш-вика, един път, и показва едното си мазно пръстче, втория път не се брои, щото ти се препика и избяга.Айде сега тръгвай в кревата да наваксваме.Викам-ами не може по-мило бе, малко с внимание понеПък тя са развика-Внимание! Внимание! Секса ще почва! Ами айде, пък ако оживея ще ви пиша бе

11

Анонимен

преди 1 година

В Турция доматите и пъпешите са по 1.20 лв. килограма. В България изкуствено се вдигат цените.

10

Пп

преди 1 година

Всичко само поскьпва при промяната - видими резултати

9

Петка

преди 1 година

Краставиците трябва да са прави.Иначе Урсула ще ви накаже със сурови глоби.

8

Анонимен

преди 1 година

До Я па я..! "Гледам снимката. Красиви розови домати , а вътре пълен ***.ГМО." Неграмотни сте. Ако не знаеш, прословутия розов домат като СОРТ е произведен с ГМО технология. С една малка подробност: докато ГМО в днешно време е внимателно подбиране на гени за максимална полезност на зеленчука, тогава не е имало такива технологични възможности и са се правели експерименти малко в стил "к'вото стане". Та така с ГМОто

7

Анонимен

преди 1 година

"Ябълките поевтиняват с 6 стотинки и се продават по 1,32 лева за килограм." В "самодостатъчната" Нацистка империя, кило ябълки струва 5 лева. :))))) А заплатите наполовина на нашите. СмЕх.

6

Я па я..!

преди 1 година

Гледам снимката. Красиви розови домати , а вътре пълен ***.ГМО.

5

Питам

преди 1 година

До Злоупотреба с власт 4 Няма ли кой да те прибере където ти е мястото ?

4

Пенсионер

преди 1 година

Пускайте кривите краставици че изгинааме , ей.

3

Анонимен

преди 1 година

Италианска аграрна асоциация съобщи за спад на цените на зърното с 10%.

2

Анонимен

преди 1 година

Какво ни вълнува нас, нормалните ганюфци.? Пишете за скъпите рубли и успехи на др Потуин

1

Анонимен

преди 1 година

Каква е цената на тържищата няма кой знае какво значение за купувача него го интересува цената на дребно в магазина.