29

Анонимен

преди 1 година

Горканчо

28

Jm2

преди 1 година

Това е абсолютна дивотия да се говори, че Мъск е обеднял или забогатял според курса на акциите. Мъск колкото акции има - пак толкова си има. По същата логика може да се се твърди, че българския народ е забогатял 400% от 2000 г. насам. 90% от българските домакинства живеят в собствен имот, а имотите са скочили с 400%. Е и? Чувствате ли се 4 пъти по-богати, ако все в тоя имот си живеете? Или за вас нищо не е променило?

27

Моше

преди 1 година

Оу, богатството му НАМАЛЯЛО...Ама верно ли? Това че няколко "играча" от Фондовата борса са направили изявления - Ахам, днес ще купуваме акциите на Тесла на 10% по-ниска цена НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЯКОЙ Е ОБЕДНЯЛ а това че борсовите дилъри смъкват цената защото имат намерение да купуват.И ако някой баалък се паникьоса и си продаде дякловете да могат да му ги изкупят... Когато далавеерата им успее утре ще обявят покачване на акциите И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПРОДАВАТ за да реализират ПЕЧАЛБА . ТЕ ОТ ТОВА ЖИВЕЯТ ...

26

дедо Ташунко

преди 1 година

Посочете моля, банкова сметка. И дали може да му помагаме в рубли или юани.

25

Николай II

преди 1 година

От всички коментари, приветствам само тези с чувство за хумор.А останалите - нищо не разбирате от борсови анализи.Расли сте в комунистическа държава, другари.

24

От борсата

преди 1 година

И както са паднали, така и ще се вдигат. Цената на борсовите акции на Тесла след всички падания и качвания е с 18,221.61% по-висока от излизането на компанията на стоковия пазар NSDAQ. Да, точно 18 хиляди процента. Справка NASDAQ, CNBC Business News, СNN Busuness, Wall Street Journal..Е, не можем да очакваме и най-малко усилие от журналистите писали статията да питат мичко Гугъл. Те си знаят едно - бомбастично заглавие и нищо по-същество. Пет минути работа, заплата за цял месец.

23

Анонимен

преди 1 година

И аз няма 17 мил.

22

От Вселената

преди 1 година

Не, че искам да се фукам, но двамата заедно с Бил Геитс имаме общо 129,6 милиарда долара и 30 лв.

21

Дааааа...

преди 1 година

Ми, добре.

20

Анонимен

преди 1 година

продавайте вдичко, тоя е менте

19

Сата НАТО

преди 1 година

Доколкото разбирам, с един е-майл е свалил цените на акциите, за да си доизкупи още малко за себе си. А уволнение на работниците е неизбежно, когато приключи развойната фаза и се премине към масово роботизирано производство. Не знам обаче колко коректно е такова поведение по Щатските закони.

18

НЕ ме интерсва,

преди 1 година

този психопат.

17

Хайде, хайде

преди 1 година

Мъск нито е, нито пък някога е бил най-богатият. Тия активи за 200 и кусур милиарда са едни хартийки, едни акции зад които и Бог не знае какво стои. Ако утре Мъск тръгне да обръща акциите си в долари, ще е късметлия ако успее да кешира и 10 милиарда долара.

16

Т

преди 1 година

Тоз откачения и всичко да загуби ми е все тая.

15

Жълтеникаво

преди 1 година

Не съм заинтересуван от тази личност нито от финансовото му състояние но на вас медйите този ви е фикс идея.

14

Анонимен

преди 1 година

Горкия,жив да го ожалиш.

13

Глас от тъдява

преди 1 година

Миналата година по това време селския бар където работя събота и неделя на обяд беше пълен и се работеше до 16-17ч, сега в 15ч се стягам да си ходя. Рядкост е да поръчат порции, бакшиша изчезна...

12

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте скоро още срив и в други високо технологични компании русия спря износа на неон те държеше една трета от пазара на този газ това ще удари по чиповете които и без това бяха ударени

11

Анонимен

преди 1 година

Тесла пропада с бясна скорост и до 2 години ще е в историята. Руснаците това чакат и вече са подготвили безаналогова електрическа Лада с вграден генератор дето бачка с въглища и генерира ток и е защитен с няколко патента. Скоро ще завладеят световния пазар и Мъск ще им диша прахта.

10

Анонимен

преди 1 година

Ще кажа на мама.