16

ИИ

преди 1 година

Тъй и тъй качих Еверест,чай да се кача и на Лхотце...

15

Сес

преди 1 година

Занимавал съм се с алпинизъм .Поздравления за девойчето.Но това е комерсалният алпинизъм дърпат те до върхът.Но чак да пренаписва историята това значи че истинските алпинисти унас ги пренебрегваме

14

Изкачила, дръжки!

преди 1 година

То си има стандарти за изкачване. Това да кацаш с хеликоптери по върховете е ттъпо. В нито една световна медия посветена на алпинизма не е споменана. Ставаме отново за смях.

13

DBLQ

преди 1 година

Strahotno.. ako imah finansovi vazmojnosti bih se opital i az. No me4tata mi e da izka4a everest po stapkite na Prodanov bez kislorod i sam.

12

Анонимен

преди 1 година

Славфчо не можа да изпрати серномакедонец в космоса ама чух че изпраща Мика Зайкова за Еверест

11

дедо Ташунко

преди 1 година

ако й е мил животът, няма работа на К2

10

хъ

преди 1 година

Поздрави за постижението, но с кислород ли е катерила ? И двама шерпи да ѝ носят всичко между лагерите ? И както каза някой отдолу, кой ѝ е спонсор ? Някой бг олигарх XD

9

Светозар

преди 1 година

Браво за постижението. Едно нещо ми е любопитно. Тази млада дама откъде е извадила тия пари. Само за Еверест са необходими 70 000 долара. И за К2 ще е тъдява. Не съм чувал, да е печелила от тотото. Кой финансира тия работи ? Ако има някакъв фонд, който да финансира такива начинания, кажете го, кой е.

8

х

преди 1 година

И тая бая си е повярвала....и пари е дала

7

факт

преди 1 година

едно от водещите безсмислени неща при което загиват много хора !

6

Анонимен

преди 1 година

"Когато тръгнах да качвам Лхотце, буквално няколко часа, след като бях слязла от Еверест, моите крака бяха изтръпнали, аз въобще не можех да се движа", подчерта Силвия.---------Подчерта,модчерта - тогава като не се е движила, как е успяла да се качи? Носили ли са я? Или са я дърпали на шейничка? Поразмърдала си малко тpътката и после седнала да разпарвя някакви небивалици в стил барон Фон Мюнхаузен - не можела да се движи, ама се качила още няколко хиляди метра... дeйва ypoпсийчето лъжливо....

5

Браво!

преди 1 година

Да е жива и здрава и да ни радва с още победи на волята над природата,да носи българския дух над върховете на света. Е,постижението и не става за залагания и затова по ТВ ще наблюдаваме за мижавите постижения на ритнитопковците,донесли не едно разочарование.Утешавам се,като не ги гледам,спестил съм си много негативни емоции.

4

Браво момиче!!!

преди 1 година

Да си жива, здрава, щастлива дъъъълъг свестен живот!!!

3

АнонимеН

преди 1 година

ОБИЧАМ ЛЯТО И МРАЗЯ ЗИМА! И ТОВА НЕ Е НИКАКВО ИЗКАЧВАНЕ А ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА! ИЗКАЧВАТ СЕ ПО УТЪПКАНИ ПЪТЕКИ И ПО ГОТОВИ СКЕЛЕТА!

2

Анонимен

преди 1 година

Мани другото, Ами и хубава.Хайде да го качва и К2 :-)

1

Анонимен

преди 1 година

Браво на Силвия, наистина страхотно постижение