150

Не опит

преди 1 година

а чиста провокация. Не е за първи път, няма и да е за последен. Докато комшиите оскверняват паметници на покойници и палят сгради - културни средища, ние "остро осъждаме", "продължаваме да работим", "благодарим" и "очакваме"...

149

Кир Харвардиян

преди 1 година

Нийе сми *** далйеку и гУворим мйеко. .... и усъждами острУ путпалваниту в БйтУлия......

148

Анонимен

преди 1 година

Най- експресно намразения министър председател в историята на България. Няма по- унищожаваща и по- бързо достигаща от народната омраза.

147

Не, Гриндер!

преди 1 година

Не е опит, а държавна политика на омраза и антибългаризъм! Ама ти откъде да знаеш, нали си внос от Канада,закърмен с атлантически *** ценности! Коя е родината ти Про100Киро?!?

146

Анонимен

преди 1 година

Това че съм против фашизма не означава да ме наричате "червено" не знам си какво.Комунизмът си е също вид фашизъм и са ви смешни обвиненията!Хвалите Хитлер и неговите подчинени и следователно сте фашисти.На тоя "Десен фронт" ли е била идеята как да се кръсти този културен дом?Да може да има война между Македония и България и да обвините уж Русия за това?В случая Русия няма общо,а вие.Сатанисти!Искате кръв!Искате войни!

145

Биволъ

преди 1 година

В България фашисти са само комунистите,предателите на българите в Македония, измислили коминтерновската смешна държава Северна Македония от част от българите съставляващи я.

144

Листата червена

преди 1 година

Червени *** са нацвъкали форума. Тикви сте вие натискащи копчетата на мадуровските машини. Управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов беше най-успешните за периода на прехода. Сега трупаме заеми за внуците си да ги връщат. Тежко на Майка България.

143

Анонимен

преди 1 година

Тук пишат хора с крайно десни възгледи,които са опасни за цялото обшество.Вижте номер 171...чист нацист и фашист,който има за идол Хитлер.Не е добре нито фашизма,нито комунизма.Това още преди години се е разбрало,а назад да се връщаме няма смисъл.Няма ли власти в тази държава да направят една проверка на този хитлерист,който тук пише и насажда омраза?От "Десния фронт" е.

142

До 172 П.К.

преди 1 година

Да защитаваш България е отговорност на всеки българин, ТИ КАК ЗАЩИТАВАШ БЪЛГАРИЯ И ИСТОРИЯТА И ? Отстрани като гледаш и се чудиш кой какво върши неразбираемо за ку*хата ти глава ли ? Такива "патриоти" като теб единствено се РАЗВЪЖДАТ в България които само тук са се замислили за държавата си, а на избори гласуват за крадци и бездарници като Тиквата и святата му от измамници !

141

П.К.

преди 1 година

А ти самия къде си? Защитаваш ли БЪЛГАРИЯ, НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ? Защитаваш ли суверинитета, историята на България? Или служиш на чужди интереси, на чужди господари? Засрами се и се омитай докато е време.

140

Вьзраждане

преди 1 година

Слушай как шумат шумите букитеПлачат за войводата ама за негоКога в село дойдете с коне да не тропате с пушки да не фьрлатеДане ви чуе майка ми, ке ви праша за мене, ама за мене.Каде е син ми костадин , костадин воеводата Син ти се ожени майко син ти се ожени майко за една македонка поробенаЗа земята цьрната македонска

139

Анонимен

преди 1 година

В Македония го отричат,защото е фашист,а не защото се е борил за Македония.Ние трябва да сме луди ако настояваме един фашист да е наш символ.

138

Анонимен

преди 1 година

И в България не го харесваме.Неслучайно не се споменава в учебниците ни.Фашистите нямат място в историята ни.Ако отворят тук център с такова име българите ще протестират.Всички помним фашизма и комунизма.Ако отворят център с име "Ленин" пак ще протестираме.

137

Анонимен

преди 1 година

Български Бандера е Ванче Михайлов.Пратен е от Хитлер там.В един момент в културния център ще стигнат до извода подбутвани от някой как Хитлер е искал да има независима Македония(подобно на Бандера и Украйна),ще си татуират сватики и Хитлер и ще видите тогава кон боб яде ли.Още по-зле ще стане и направо война.Помните ли как украинците казваха,че Бандера не бил нацист,а е защитавал Украйна и не виждаха как е избил хиляди евреи.Сега е бг вариант.

136

Анонимен

преди 1 година

Михайлов имал фашистки идеии още преди Мусолини.Ако разгледате внимателно историята му ще се убедите ,че той е чист Македонист,а не Българист.Той е анти-Българин.Той обаче става нацист или близък до Хитлер човек.Много ми е странно обаче,че в Македония не го харесват,а в България го харесват.Неговата основна идея е Македония да бъде самостоятелна държава и за това се е борил,за нищо друго.За това не ми е обяснимо защо в Македония го отричат,а не ние.

135

Анонимен

преди 1 година

До 162:Да,фашист е бил и сега всички ни мислят за фашисти щом сме сложили за име някакъв,който е пратен в Скопие по заповед на Хитлер.Така и петнят името на всички останали българи.

134

Анонимен

преди 1 година

По-голяма провокация е самия културен център.Това не е културен център.Няма как да бъде с това име на нацист.Другото което е провокация е нещата ,които се пишат във фейсбук страницата на този център.Ако ние имаме подобен Македонски,Сърбски или какъвто и да е подобен център в България медиите ще се побъркат да пишат.България с този център в Македония прави подобна на Путин политика.Това е политика на омраза,а не на зближаваен.

133

Анонимен

преди 1 година

Какво става с танкерите, Кирчо? Да не потънаха?

132

Анонимен

преди 1 година

Не е заради Зеленски и азовците.Заради името на този център е.Инач епо другите въпроси вето и никакъв ЕС.

131

Анонимен

преди 1 година

Ми нали сме с зеленски и азовците офицялно затова ни наричат фашисти не заради някакьв центърПоне според мен